Vanaga Ligzda - Vilšanās servisa un ēdiena kvalitātē
Pēdējo gadu lielākā vilšanās. Jau vairākas reizes esam devuši iespēju un cerību, ka uzlabosies serviss un virtuve, bet diemžēl vilšanās 10000%
Arī pēc izslavētā remonta cerība bija, ka uzlabojies ir vismaz serviss ne tikai interjers.
1. Ienākot mums bija jāmeklē viesmīle, neviens nesagaidīja, grozījāmies savas 5 minūtes. ( Galdiņš bija rezervēts), bijām atbraukuši svinēt dzimšanas dienu un labi pavadīt laiku, jaukā vietā ar viesmīlīgu atmosfēru.
2. Pasūtījām dzērienus, ēdienus un uzkodas (ko plānojām baudīt) līdz atnesīs ēdienu, nevienu nesteidzinot, jo bija daudz citi galdiņi un rosība liela. Pēc 30 minūšu gaidīšanas, atļāvāmies pajautāt, kur mūsu uzkodas, ka nevēlamies tās ēst kopā ar pamatēdienu. Atnesot uzkodas, īsi pirms pamatēdiena ar viesmīles nelaipno uzmešanu uz galda, saņēmām piebildi, ka tikko sagatavotas.! Labi, ka ne vakardienas, lai gan garšoja kā vakardienas un šodien atsildīti ķiploki grauzdiņi un siera bumbas.
3. Pamatēdienu saņēmām īsi pēc uzkodām. Un ar to mūsu vilšanās par ēdiena kvalitāti nebeidzās.
Pirmo reizi ēdu Cēzera salātus, kur bija nevis saplēstas romiešu lapas, bet ķīnas kāposta iekšiņas( pēdējās lapiņas ar visiem cietumiem) un tās bija tieši četras. Teļa vaigi bija pārcepti un nemaz nekusa mute, kā tam būtu jābūt un tas viss ieslēpts salātlapu kaudzē 🙈
4. Ribiņas bija pārceptas un nesakožamas.
5. Paldies par Nīlas asari, tas esot bijis garšīgs un baudāms.
6. Un vakara nagla bija - veicot pasūtījumu, tika pasūtīts saldais ēdiens, viena porcija gan tikai. Pēc pamatēdiena šķīvju novākšanas 20 minūtes gaidījām saldo, bet ne miņas no saldā, ne pašām viesmīlēm! Bija palikušas 10 minūtes līdz slēgšanai, saprotot, ka tomēr saldais būs jāēd citu reizi, jo virtuve jau slēgta, gāja gaviļnieks samaksāt rēķinu, kas noteikti nepavisam nebija mazs. Viesmīle tikai pēc aizrādījuma, ka saldo lai izņem no kopējā rēķina saprata, ka nav pasniegts pasūtītais. Viskumjākais bija, ka nepiedāvāja ne atlaidi, ne kaut ko, lai uzlabotu mūsu kopīgās sajūtas un lai neaizietu ar rūgtumu. Diemžēl šoreiz pavisam noteikti tā bija.
Un kronis visam vēl pa virsu, uz labierīcībām jādodas ārpus ēkas un otru ēku, lieki piebilst, ka laukā līst lietus un mums bija arī mazi bērni.
Vai tiešām jaunatklātā (divas nedēļas pēc remonta) restorānā vēl nebija iespējas un laiks, lai izremontētu WC telpas?