Valdis Spalāns - Krāpšana

Valdis Spalāns piedāvāja iegādāties elektropreces, videospēļu aksesuārus un instrumentus par izdevīgām cenām no Vācijas. Komunikācija notika caur facebook platformu, segvārds viņam tur ir Pablo Picanto. Visas preces, kuras piedāvāja spēja uzrādīt, kas palielināja ticamību. Pēc apmaksas saņemšanas katru dienu nāca savs attaisnojums kāpēc preces nav izsūtījis. Līdz brīdim, kad sāka ignorēt un uz komunikāciju vairs neiznāca. Esiet uzmanīgi un neuzķeraties uz šo krāpnieku.

T

Hardstyle Baby 11.06.2025

Aicinu Latvijas tautu iziet ielās uz PROTESTU. PRET Vienotības un Progresīvo režīmu, kurš nozaga vēlēšanas Rīgā.
Tiekamies visi pie Brīvības pieminekļa 15.jūnijā plkst.15:00.
Kopā mēs uzvarēsim!

Vajag izsp*st Krāslavieti un LVDebill!

LVDebill 11.06.2025

izraksim, pieliksim akumulatora klemmes, un būs džipers kripers

LVDebill 11.06.2025

būs tev iespēja satikt nadeždu, un kraslavietis no prieka lēkās

LVDebill 11.06.2025

buldozers jau brauc rakt tavu mamku arā

Hardstyle Baby 11.06.2025

Nodod šai m*ukai sveicienus! Zināms kā viņu sauc Nadežda

LVDebill 11.06.2025

daudz ka jums kopīga ar kraslavieti, arī viena mamka

krāslavietiss 11.06.2025

Es tavu mammu sazvanīju. Aizskaitīju piečuku, lai vismaz pienam un cigām ir nauda. Citādi pārtiec no tā, kas kūtī sienā salipis :D

LVDebill 11.06.2025

zvanija kraslavieša mamka teica ka 15 datumā netiek, pilns grafiks ar pip*lem kastingā