www.sudzibas.lv Tele2 Slikts serviss

Tele2 - Slikts serviss

Tika veikts pagājušo nedēļ pasūtījums ar kurjeri uz mājām, jo man izvēlētā prece nav fiziski pieejama veikalā, tikai ar sagādi uz mājām. Ok, veicu pasūtījumu, piegādes darba dienā man nebija opcijas ar manas darba vietas adresi, jo fiziski neatrod to, ok 13.06. esmu mājas, to datumu sistēma piedāvāja arī. Padomāju, lieliski, kā reiz būšu mājās. Apstiprinājuma vēstule arī atnāca uz e-mailu ka 13.06. No 8-18:00 jāgaida kurjers. Sapriecājos par agru. 12.06. Plkst 17:06 dpd skatos, ka tele2 ir izveidojis sūtīšanu, ok nekas traks, varbūt tā jābūt. Šorīt skatos opā, ieplānots piegādes laiks 15.06. kaut kas interesants. Protams sazinājos ar Tele2, viena apstiprina ka dpd nepiegādā un tā ir tele2 kļūda. Cik jauki. Zvanu uz dpd, viens Nr strādā tikai darba dienās, ok zvanu atkal Tele2, nākamā operatore saka, ka viņai rāda piegādi šodien. Es viņai paskaidroju, ka man ir citi dati, adresi fiziski mainīt nevar. Ko man tgd darīt, ka 15.06. esmu darbā, tāpēc arī 13.06. izvēlējos. Saruna strupceļā. Vēlreiz no savas puses pēc sarunas pārliecinos ka piegāde būs pirmdien. Zvanu atkal operatorei par kuru katru zvanu jau ieinkasē papildus naudu. Protams, iedod dpd Nr kurš šodien sazvanāms, un protams dpd saka, ka piegāde būs pirmdien. Adresi pats nevar mainīt, ja grib tad pirmdien, bet tad pārvirzīs piegādi dienu vēlāk. Un tas ir normāli? Tele2 esmu jau daudzus gadus kliente, bet tāds rūgtums ir pirmo reizi. Esmu ļoti vīlusies viņos. Paši vainīgi, bet atbildību nenes.

M