www.sudzibas.lv Tele2 Krāpšana

Tele2 - Krāpšana

sveiki!veletos jums pastastīt par tādu lietu,drizuma man beidzas 2gadu ligums ar tele2 bezlimita internetu,zvanu saku ka termiņs iet uz beigām,labi operatore man piedāva no 17,99 pariet uz 11,75 bet nebridinot ka ar 1jūniju cenas ceļas ari man parliktam internetam.tapec pirms kad jums zvana piedava zemaku cenu un nebridina par cenu kapsanu kaut vini jau to zinaja nepiekritat nevienam piedavajumam,un iesaku ateikties no interneta pilniba

N

Good Intentions 5 st atpakaļ

Tā viņi dara tapēc nevajag uzķerties uz lētāku piedāvājumu. Pēc mēneša, diviem, trim pacels. Tā visi viņi dara.

Good Intentions 5 st atpakaļ

Starpcitu esmu atteicies no interneta telefonā un lmt maksāju 3euro mēnesī. Ir dažas neertības, bet kopumā esmu pat gandarīts.

( ( ͡❛ - ͡❛) 1 st atpakaļ

Nevajag panikot. Jums ir piešķirta 50% atlaide no standarta pieslēguma cenas un standarta cenai palielinoties par 1 Eur, Jums tas maksās 0.5 Eur vairāk. Tele2 tarifus nebija mainījuši kādus gadu, un kad maina, tad maina visiem vienlaicīgi un laicīgi to paziņojot, nevis kā kāda dīvainā kompānija pa kluso katram klientam individuāli un par to nepaziņojot.