LV RU
www.sudzibas.lv Suši Neēdams ēdiens

Suši - Neēdams ēdiens

Jau tiešām kuro reizi sastopos ar to, ka Dobeles Rimi pārdod vienkārši pretīgus suši. Kā darbinieki tos gatavo, nevēlos iedomāties. Rīsi ir pārvārīti, dažkārt ķepīgi ir bijuši arī cieti, kā nezin cik dienas stāvējuši. No reizēm 10 , labi ja 1 vai 2 reizes ir bijuši daudz maz ēdami suši.
Šovakar iegādājos 3 mazās kastītes un visas, tika pēc nelielas degustācijas izmestas miskastē.. Vieni ar kaut kādu aizdomīgu "ikru" pastu juka ārā, bija ļoti sāļi, daudz vasabī pasta - nekas baudāms.. Pārējiem 2 vienkārši rīsi putrā un arī klāt stipri par daudz vasabī pasta.. Veikalā nevienu reizi neesu sūdzējusies.. Gribētos jau gan..jo maksāju naudu, lai saņemtu gardu ēdienu.. Viena mazā kastīte maksā ap 3€..

Komentāri (12)

T Turkey901 14.09.2019

Jūsuprāt katra Rimi lielveikala kambarītī sēž mazs japānis, kurš tin tos suši?!
Rimi nudien nav īstā vieta, kur varētu cerēt sastapt labus suši!

Armastus 15.09.2019

Nē, tā nu gan es nedomāju! Nu protams, ka nav tā labākā vieta, bet ja patiesi kārojas un Rīga un Jelgava nav gluži katras dienas pieturvieta..

⛔️ 14.09.2019

La:āk pērc Maximas siļķi kažokā, būs tev padomju laiku suši

Armastus 15.09.2019

Paldies, par ieteikumu!

ž Žanna Stoļarova 14.09.2019

Iemācāties pati taisīt suši, nav tik grūti un būs daudz garšīgāk.

Kolta 15.09.2019

“No reizēm 10 , labi ja 1 vai 2 reizes ir bijuši daudz maz ēdami”
Kāpēc turpini tos pirkt?

Armastus 15.09.2019

Dzīvojot mazpilsētā , nesanāk bieži aizskriet uz Rīgu vai Jelgavu pēc suši utt, pērku ar domu, ka tieši šajā reizē būs gardāki utt..

Kolta 15.09.2019

Bet pašam pagatavot būtu gan lētāk, gan garšigāk. Ir speciālas pavargramatas iesācējiem, kā pagatavot, ja nav iemaņu.

Armastus 15.09.2019

Lētāk diez vai, ņemot vērā cenas veikalos... Iesācējiem.. Jā, paldies. Man ar pavāra diplomu kabatā, tiešām vajag pavārgrāmatu ?

O Otis 15.09.2019

Mani arī tas pārsteidz. Pirks kaut 100 reizes, bet tāpat ēdīs ,ja nebūs ēdams. Ej, tak sūdzies tam rimi. Čeku zobos, kasti rokās un uz rimčiku.
Pieļauju ,ka vienreiz dienā tos ruļļus tur ietin, un tad arī ir tā ,ka nostāvās, un zinot rīsu īpatnības , tad ne tas vien pa to laiku tur var notikt.
Ietin pati savus un sapratīsi. Pavāre atradusies :D

O Otis 15.09.2019

Rimi suši ir tas pats, kas norvēģu konjaks.. abiem ir tikai nosaukums.
Un vispār ,ja reiz tā te izrunājies, ka esi ar pavāres diplomu, un nekādas pavārgrāmatas nevajag, tad ko pati tos suši sarullēt nespēj? UN?...KAS DĀRGĀKS? Tu gribi normāli , garšīgi to rulli apēst vai ēst lētākus, bet veikalā ilgi nostāvējušos sušiku ? Izvēlies! :D Nečīksti.
Kārtējā rukož*pņica ''ar diplomu'' . Te tādas, visādas laiku pa laikam iepeld.

Armastus 15.09.2019

Oj kā man patīk šādi komentāri, ka tik varētu villu izmest! Nu netīšu es suši mājās, ja nav, kas ēd.. Pagatavošu un vienalga, lai stāv un pūst.
Starp citu rokas man no neaug kā Tu te gudri apgalvo.. Gatavoju 3 maltītes dienā, bet suši netinu.. Ko nu darīt..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes