www.sudzibas.lv Sportland Attieksme pret darbiniekiem

Sportland - Attieksme pret darbiniekiem

Iesaku strādāt 01.05.25 un jau pirmajā diena saņemu uzbraucienu ka maz esmu ietirgojusi un lai padomājot vai tas ir darbs prieks manis. Ja es neesmu no runātīgajiem cilvēkiem bet tā bija tikai pirmā diena un šaubos ka visi var pirmajā diena ietirgot 400+€ + es strādāju tikai nepilnu maiņu. Otra diena saņemu aizrādījumu par biksēm lai gan kad iestājos teica ka var tādas kādas ir ērti kur loģika? Overall neiesaku

02.05.2025

krāslavietiss 02.05.2025

Rīgā, sportlandā ir tik mazs dienas apgrozījums? Tur jau vadībai vajadzētu galvām ripot. Pēc nedēļas, mēneša tas būtu uz tevis, bet pirmajā dienā visi iet pēc iepriekšēja pieraduma. Protams, ja visus lamāt, besīt, bet diez vai tas būs bijis šoreiz. Pat ar visu piepārdošanu būtu bijis pasmirdīgi.

Good Intentions 02.05.2025

Pa lielam tas ir vairākās vietās. Uzstāda kaut kādu kosmosu, lai mazāk maksātu.

krāslavietiss 04.05.2025

10 k varbūt būtu kosmoss nesezonā, bet 400 eur apgrozījums, nevis peļņa, ir izsmiekls.

K KITKATt 03.05.2025

Kurā Sportlandā šis bija? Nesen aizsūtīju CV uz Sportland ievietoto vakanci.