SIA Sportland - Slikta/Briesmiga darba vieta
Strādāju šajā uzņēmumā gadu un vienu mēnesi. Attieksme pret kolektīvu no vadītajas puses ir drausmīga, neprofesionāla un degredējoša kolektīva saliedējumamam. Vadītaja neprot vadīt darbus uz priekšu jo pati iet haotiski kā tornādo pa veikalu. Un neprot vienkāršākās lietas ar kasi, pieļauj daudzas kļūdas un vaino darbiniekus par to. Grafiku nemāk plānot strādājot 0.75 slodzē stundas atbilda vairak pilnas slodzes darbiniekam. Jautāju otradienas brīvas priekš skolas (tajā brīdī mācijos attalināti, šīs bija vadītājas atbilde ar dusmīgu un noliedzošu toni balsī “NĒ, es tev nevaru iedot brīvu jo tu un velviena koleģe vienigās varat strādāt to dienu jo citiem ir skola” a man takā nebija skola) Izpauž pārrprotamus “sarkastiskus” komentārus kurus nav patīkami dzirdēt pirmajos stradāšanas mēnešos un viņi turpinās līdz pat brīdim kad ej prom. Un pat iešana prot no šīs darba vietas nav patīkama ko tiklīdz tu paziņo kad ej prom attieksme mainās tā ka tu būtu pēdējais sū***. Uzņēmums arī ir viens LIELS izsmiekls, kad sāku strādāt man teica un Solija ka darbiniekiem izcilas dāvanas un pasākumi būšot īpaši ziemassvetkos. NEKAS TĀDS NEBIJA. Pa gadu ko nostrādāju neviens kopīgs pasākums nebija (Jo sportlandam nebija nauda, a tagad iznāk raksts ka ir nopelnijis gandīz milijonu vai pat vairāk. Kamēr parastie darbinieki tiek uzskatīti par sū**** un alga ir ok bet skatoties ko viņi ietirgo un kādas algas ir darbiniekiem smieklīgi liekas) un kad pateicu ka iešu prom dēļ studijām, viens pasākums kas bija brauciens uz Tallinu uz NIKE dienām. Man pateica ka es nebraukšu jo es ejot prom no šīs darba vietas pēc vairākiem mēnešiem (man liekas bija 4mēneši vai pat pieci meneši pirms gāju prom). Saprotu šis bija kā motivējošais pasākums bet still nepatīkama sajūta ka tevi ta atskaita un liek trīs dienās iemācīties visu sarežģīto sistēmu, tajā diena stresot un zvanīt traucēt kolēģus viņu atpūtas dienā. Sportland vadība (Ofiss) apzinās un redz to ka vadītāja ir sūds šaja veikalā bet neko netaisās darīt pa to.
NENAKAT ŠEIT STRĀDĀT īpaši uz Rīga plaza veikalu. Ja tomēr izvēlaties nākt šeit šaja kompānijā strādāt ejat uz Spici vai Akropole Alfa un Akropole Rīga.
Vienīgais kas mani noturēja šajā uzņēmumā un vienmēr lika smaidīt un smieties bija mani kolēģi kas viemēr palīdzēja.
Pilnīgs fakts! Vēl varētu daudz ko piebilst klāt. Prieks, ka ir lietotne kurā var dalīties ar info par uzņēmumu!
Tiešām ir daudz ko teikt pa šo briesmīgo uzņēmumu un vadību tieši Rīga plaza sportlandā!