SIA PLINTUS - Sūdzība par nekvalitatīvu remontu, transportlīdzekļa bojāšānu un nepamatotu maksas pieprasīšanu.
Ļoti negatīva pieredze ar SIA Plintus – nekvalitatīvs darbs un pilnīga atbildības neuzņemšanās.
Sadarbību sāku 29.04.2025 – krāsoju aizmugurējo bamperi un slieksni. Vizuāli sākumā ok, bet jau uzreiz pie sensoru vietām bija plaisas. Nepilna mēneša laikā sensors atlīmējās. Aizvedu atpakaļ – ielika vietā, bet nākamajā dienā konstatēju, ka bamperis uzlikts šķībi, kā rezultātā stūris pie arkas berzējas un krāsa lobās. Serviss to noraksta uz “nolietotu detaļu”, lai gan stiprinājums maksā ~3€. Ne nomainīja, ne pienācīgi informēja.
10.02.2026 nodevu auto aizmugurējo bremžu suportu un kluču maiņai + mazgāšanai. 12.02 atbraucu pakaļ – bremžu pedālis grimst grīdā. Meistars mēģina iestāstīt, ka tas ir normāli. Auto atstāju servisā. Pēc maniem GPS datiem auto šajā laikā bez manas piekrišanas tika pārvietots uz citu servisu.
16.02 saņemot auto, man papildus jau samaksātajam pieprasa vēl +120€, jo cits serviss esot “salabojis”, jo viņi paši nav spējuši izdarīt darbu. Tātad man jāmaksā par viņu neizdarītu darbu.
Pēc “mazgāšanas” konstatēju, ka auto ir brutāli sabojāts – hologrammas un mehāniskas švīkas pa visu virsbūvi, ieskaitot tikko krāsoto bamperi. Pirms tam auto bija pilnībā pulēts un labā vizuālā stāvoklī. Serviss vainu noliedz un stāsta, ka tas ir “dabīgs nolietojums” vai ka es ar sniega slotu esmu saskrāpējis auto.
Tas vienkārši neatbilst realitātei – vietā, kur visvairāk tiek tīrīts sniegs (jumts), skrāpējumu gandrīz nav, bet durvis un sāni ir saskrāpēti pilnā garumā.
Kopumā – nekvalitatīvs darbs, bojāts auto, nepamatoti papildu maksājumi un mēģinājumi izvairīties no atbildības. Neiesaku.