www.sudzibas.lv SIA Knk Play Slikts serviss,Krapsana

SIA Knk Play - Slikts serviss,Krapsana

Sveicinati,gribu uzrakstit,lai to vietu zin visi,nevajag tur atdot,savu auto remonta,tur liek sliktas kvalitates detalas,rezultata bus bojats dzineis,pirmo reizi tur atbraucis uz siksnu mainju,nezinu,ka ta izdarijusi,bet siksnu mainjas laika,parsitusi ellas karteri,logiski,dokumentali,tas nav piefiksets,visi saprotam kapec,lai izvairities,no atbildibas,nu ja es biju,pec darba un man bijusi smaga galva,vajadzeja pieprasit to piefikset dokumentali,nezinu ko uzlikusi,tagad tek ella,protams,ta ka sabojajusi detalu,tas bijis,bez maksas,noekonomejis uz ellas filtru,kurs maksa 5 euro,pec tam bijusi problemas,tas nav viss,iedegas ceks,aizbraucis,pateikusi,antifriza suknis sabojajas,labi,nomainijusi,pec laika,atkal ceks,atbraucis,meistars,kurs gados pateicis,nekas ceks var degt,tas nekas,pec tam nakosaja remonta,pedeja lejis nost antifrizi un aizticis sukni,es bijis blakus,ceks pazudis,sanacis ta,ka masina braukajusi,bez normalas antifriza cirkulacijas un meistars noklusejis,par sliktu antifriza sukni,kurs nestradajis,tapec ka pats to ir licis,pec ta autoservisa remonta,dzinejs bojats tek ella,nezinu,varbut kads ieliknis pardedzis,del temperaturas,vai karteris uzlikts slikti,tapec tek ella,ipasnieks raksta atbildes,ar izsaukumzimem,vins visu sapratis,no pasa sakuma,tur divi meistari,viens arzimnieks,tas labs,otrs tievs latvietis,par to iet runa,dar visu slikti un ir velviens galvenais gados kurs liek sliktas detalas,boja masinu un pec tam izvairas,no atbildibas,busu pateicigs ja musu valsti palikusi,labi cilveki,kuri nelaus,sliktiem meistariem bojat svesu ipasumu.

Z