SIA “Home Holding Jūrmala” - Sliktss serviss

Mēs Jūrmalas iedzīvotāji esam uzzinājuši, ka SIA “Home Holding Jūrmala” gadiem nav norēķinājusies par mūsu nama ūdeni, lai gan visi iedzīvotāji rēķinus maksā savlaicīgi. Tagad draud, ka ūdeni atslēgs visai mājai! Kā šāds uzņēmums vēl var darboties un nevienam nav jāatbild? Sazinoties ar uzņēmumu iegūstam tikai vispārīgas atbildes un nekādas konkrētikas.

Клавиша капусты, руль черепахи, зрачок омара, труба булыжника, варежка песка, ремешок комара, пузырёк сосны, хвостик лампочки, горлышко жука, кирпич зефира.

Gavno.pernataya 3 st atpakaļ

Viņš domāja, viņa viņam ir for life, for life. Taču tas izrādījās tikai test drive.

На жевательной фабрике времени, где часы идут в обратную сторону и каждая минута пахнет уксусом, слон земли играл на губной гармошке, сделанной из варёной ваты метели. Мормыш в цилиндре обсуждал с лампой гнезда философию гороха, пока креветка сала надувала фонари кактуса в форме единорогов. В углу шуба лобстера варила чай из воспоминаний, а банан тумана медленно сочился по стене, напевая арию пыльника утюга.

Hortenzija.antitrollis 48 min atpakaļ

Es tevi tik ļoti gaidīju, mans gaspadin!
Rudja taksis

Ещё сто профилей сделайте, пр*дурки! Как будто не ясно, что это всё строчит один и тот же человек, делая разные аккаунты.

Gavno.pernataya 57 min atpakaļ

Čalis ar vairākiem profiliem, no kuriem raksta slimas maņjačellīgas lietas, mēģina kaut ko pārmest citiem. Viss ok, turpini savu rudzinskas stalkošanas kampaņu.

Эта больная сучка достойна смерти!