www.sudzibas.lv SIA CentraBiroji.lv Europe, Reg.nr. 40203259810. Izslēgts no UR 26.11.2024. Negodīga slēgta uzņēmuma komercprakse, turpinot darbību

SIA CentraBiroji.lv Europe, Reg.nr. 40203259810. Izslēgts no UR 26.11.2024. - Negodīga slēgta uzņēmuma komercprakse, turpinot darbību

Mūsu uzņēmums 2021. gadā ar SIA CentraBiroji.lv Europe, Reg.nr. 40203259810 nslēdza juridiskās adreses nomas līgumu. Šķiet, ka uzņēmums strādā zem Centra Biroji uzņēmuma zīmola. Pati līguma slēgšana bija birokrātiski sarežģīta, bet to veiksmīgi noslēdzām. Parakstījām līgumu, pilnvaru, veicām izmaiņas Uzņēmumu re;gistrā. Samaksa par nomu - gadu uz priekšu, Rēķini tika savlaicīgi izsūtīti. Katru gadu piestādīja rēķinu jūnija sākumā, kas arī tika maksāts. Šajā gadā jūlijā mēs nolēmām pārreģistrēt uzņēmuma juridisko adresi uz citu un part to mēnesi iepriekš informējām uzņēmumu. Tika uzdots jautājums kādēļ mēs gribam mainīt. Izskaidrojām un uzsākām juridiskās adreses reģistrāciju. Noskaidrojās, ka atlikušo 9 mēnešu samaksāto nomas maksu (apmēram 450 eur) mēs nesaņemsim, jo esam lauzuši līgumu, lai gan savlaicīgi informējām. Bet vissvarīgākais, ko konstatējām ka SIA CentraBiroji.lv Europe, Reg.nr. 40203259810 jau 26.11.2024. gadā ir likvidēts, bet turpina piestādīt rēķinus un saņemt naudu. Lūdzu visiem pievērst uzmanību šism uzņēmuma un noteikti neslēgt līgumu vai arī veikt samaksu.

H

H Heide 3 st atpakaļ

Ņemiet vērā, ka šim uzņēmuma ir klientam ļoti neizdevīgi līguma nosacījumi. Nomas maksa ir jāmaksā par visu gadu uz priekšu, bet ja izdomājat līgumu lauzt, paziņojot līgymā noteiktajā termiņā, savu samaksāto nomas maksu par neizmantoto laiku neatgūsiet. Mūsu gadījumā tie ir 9 mēneši. Pie tam, uzņēmums nepildīja līguma nosacījumus un neinformeja, ka tiek slēgts.