Ryan McCullagh SIA - Krāpšana
Šī firma piedāvā ceļa seguma ieklāšanas (asfalta) pakalpojumus. Vispirms notiek ātra apvārdošana, tad ieklātā seguma mērījumu falsificēšana, lai izspiestu vairāk naudas. Kompānijā strādā labāk un sliktāk angliski runājoši darbinieki. Šaubos, vai viņiem visiem ir darba atļaujas. Tiek uzstāts uz samaksas ātru veikšanu dažādu iemeslu dēļ. Tiek pieprasīts samaksu veikt skaidrā naudā. Esiet uzmanīgi ar šo firmu!
Lidz ieklasanai viss bija ok? Tad nebija nozimes kada valoda runa stradnieki? Kad jāsāk maksat, tad sakam kašķi meklēt?
Domāja, ka asfalta ieklāšana maksās to pašu, kā zubrjonaka piekabe ar smilti. Lai paskatās, cik tehnika asfalta darbiem maksā. Un ne tuvu katram mazam ceļu būves uzņēmumam ir pa kabatai.
Nav runa par valodu. Ir runa par veidu, kādā tiek meklēti klienti. Apmēram tā - mums te mazliet palika pāri asfalts, negribat pa lēto? Visu izdarīsim. Izdara. Un tagad ātri, ātri vajag samērīt. Mēra jau paši, visticamāk ar šīm vajadzībām pielāgotu mērlenti. Parāda, redziet, 4 metri, bet otro mērlentas galu jau neredzu. Un tagad ātri, ātri samaksājiet. Mums te baigi jāskrien. Visa piestādītā summa ir apmaksāta, bet rezultātā pārmērot kvadrātmetru ir daudz mazāk. Tā kā nepieciešama dubulta pārmērīšana pēc viņu darba.
Tad gan taisnība ir Jūsu pusē