RM autoserviss - Iespējams labākais serviss pasaulē
Iebrauc servisā un nokauj mašīnu par savu pašu naudu. Nevienam neko neuzspiežu, bet es šo servisu nevienam nekad neieteikšu un pats apbraukšu ar lielu līkumu.
Standarta situācija- servisā veči nosauc tavu mašīnu par vissliktāko mašīnu kuru vien varētu labot, jo viņa ir s*ds un viss ir pakaļā (vienam tāda pati mašīna ir bijusi bet noščīla, bet šefs brauc ar tās pašas markas džipu, tikai miskastes kondīcijā)
Puikas galīgi nav lēti- labi meistari prasīs labu naudu, kā saka 😂 piekrītu, bet:
Pateica, ka motors savu ir nodzivojis, vieglāk būtu vienkārši samainīt un viss. Pat jau atrada labu un pārbaudītu variantu no paziņām (es teiktu, ka no sava darbinieka noščiltā, bet es neko nesaprotu no tā😂
Sametināja gofru, kas pēc nedēļas atlūza
Pierēķināja antifrīza un eļļas ieliešanu. Atbraucot mājās un pārbaudot, abi bija zem MIN atzīmes, nopietni?!
Noņemot vai liekot bamperi saskrāpēja to
Viss bez čeka un garantijas, uz uzticību, kā sak’
Nočakarējās pusotru nedēļu, un paprasīja par to arī pienācīgu samaksu. Viss labi, nekādu problēmu, par visu tika samaksāts.
Pilnas ausis ar batoniem, pazaudēts laiks, nauda un nervi, bet, slikta pieredze arī ir pieredze… laikam.
Paldies par darbu, veči, atstāšu pienācīgu atsauksmi ✌️