Rīgas Satiksme - Kontrolēs paviršība.
Šodien 4 janvari, ap 15:15 21 autobusa uz juglas pusi braucot, iekapa kontroliers varda Sergejs. Viņš atļāva sievietei kura nebija maksajusi par biļeti braukt tālāk, jo tai sievietei redzies bankas konts bija nobloķēts un nevarēja samaksāt par braucienu. Bet tas vēl nav viss. Pulksten 17:02 braucot ar 21 autobusu, no juglas puses, iekāpa tas pats kontrolieris sergejs. Es ar draugu iekāpu 21 autobusa, pietura socialas aprupes centrs “mežciems” un mans draugs skeneja Qr kodu caur telefonu, mums likas ka bija noskenēts jo banka atnāca ziņojums ka tika samaksāts par braucienu. Taču neilgi velak iekapa uzreiz kontrole un parbaudija biletes, mans draugs radija telefona skeneto biļeti, taču kontroliers sergejs pateica ka ta esot nederiga un mumsnir jamaksā sods. Mans draugs samaksāja 15€. Kaut viņam nebija nekas jamaksā. Es centos pārstrīdēt šo, taču kontroliers tapat nepiekrita šo neveiklo situaciju izverst savadak. Ļoti nepatikama situācija. Ceru ka jūsu darbinieki šādi vairāk neizturēsies pret mums un citiem. Nav patīkami ka citi brauc bez biļetes pat nemaksājot, bet mes maksājot tapat dabujam maksāt sodu. Kontroliera nummurs uz samaksāto čeku ir 220771.
latvaņa mīļāka nodarbe stučīt:D jebal kada lūzere esi
Vienkārši tas nav godīgi. Ja visiem vieni noteikumi, tad visiem vieni noteikumi. Es jau nestučīju tos kas reali brauca bez biļetes. Tikai to ka tas nav normāli kā viņš izdarija.
Kāds sakars bankai ar QR koda skanēšanu? Vai nu ir aplikācijā braucienu vai nu nav.
še tev 10 centi, danco bot