RGVD Apsaimniekotājs - Negodīga komercprakse un necienīga attieksme pret klientiem
Īrējām autostāvvietas vietas pie sia "rgvd apsaimniekotājs" un regulāri maksājām avansā par 3 mēnešiem, kā arī par caurlaižu maiņu. Rēķini tika izrakstīti, bet rakstisks līgums tā arī netika noslēgts, lai gan rēķinos ir atsauce uz "līgumu" bez numura.
Problēmas:
– apmaksātās vietas regulāri aizņēma citas automašīnas, jo nav marķējuma un kontroles, tāpēc pakalpojumu bieži nevarēja izmantot, kaut gan par to bija samaksāts.
– uzņēmums darbojas bez rakstiskiem līgumiem un skaidriem noteikumiem, kas, mūsuprāt, liecina par caurspīdīguma un biznesa ētikas trūkumu.
– uz diviem rakstiskiem iesniegumiem atbilde netika sniegta, mūsu jautājumi palika ignorēti.
– mūsuprāt, uzņēmuma pārstāvji neprot risināt situācijas ar klientiem konstruktīvi, sarunas vietā tika izvēlēta konfrontācija.
– mēs uztvērām saziņu kā necienīgu un rupju; tika apšaubītas pat mūsu tiesības sūdzēties. Klātienē netikām ielaisti birojā un tikām lūgti to atstāt.
– mūsu mēģinājumi atrisināt jautājumu mierīgā ceļā, netika uzklausīti, un situācija tika novesta līdz konfliktam.
– tā vietā, lai risinātu problēmu, uzņēmums atsaucās uz to, ka tā ir viņu Zeme un viņi paši nosaka noteikumus, kas, mūsuprāt, liecina par augstprātīgu attieksmi pret klientiem.
Šī ir mūsu pieredze un viedoklis par sadarbību ar šo uzņēmumu. Brīdinām citus potenciālos klientus.