Rēzeknes satiksme - Slikts serviss
Šodien 01.04.2026 11: 50 pa maršrutu Blaumaņa iela 21 autobusa numuri km3175 notika nepatīkama situācija. Ieejot autobusā es ar Rēzeknes pilsētas iedzīvotāju karti gribēju nopīkstēt terminālī, lai dabūt biļeti, uz ko vadītājs konduktors, uz paaugstinātiem toņiem man Saka: “ ejiet ejiet ejiet” es nesapratu man viņš to vispār teica, jo nekā pat neiesauca mani, lai es sapratu ka tas bij teikts man, tas sāka kliegt uz manis un Saka: “ tu esi kurla? Cik tev var teikt jau? ! ” uz visu autobusu tas neapmierināti kliedza un apvainoja. Apsēdos vietā un ieet jau citi pasažieri, ka arī jau senjora ar kociņu, tas arī sāka uz viņas kliegt jo tā arī nesaprata ka tas bij viņai domāts, konduktors izturējās nekorekti ar pasažieriem, un jau visi pasažieri bij neapmierināti. Es uzskatu ka tāda attieksme pret pasažieriem ir nepieejama un neprofisionāla, ir apvainoti daudzi cilvēki un es tai skaitā. Vēlos lai tādi darbinieki nestrādātu vispār ar cilvēkiem, tas ļoti parāda sliktu skatu uz sabidrības satiksmi Rēzeknē.