Restorans Uzbekistana - Apkalposhana

Ta kaa shis jauns restoraans atrodas netalu no manas darba vietas, pedejaa laikaa gandriiz katru dienu eju tur pusdienot, biju arii vakaros ar draugu kompaaniju. Ediena kvalitaate ir normaala, bet par apkalposhanu neko labu nevar teikt. Ieveroju ka mainaa stradaa 3 meitenes, kuras, manupraat, nespeej apkalpot visus restoraana apmekletajus. Pareizaak sakot apkalposhana ir loti nekvalitatiiva. Ilgi nenes edienkarti, nereagee uz lugumiem ( nomainiit pelnutrauku u.c.), skraida pa zaali un galu galaa neviena nesmaida...
Varbuut vadiibai nevajadzeetu ekonomeet un jaliek mainaa vairaak viesmiilu. Restoraans labs, galvenais jaunatveerts, ta ka jariikojaas!

M

Komentāri (12)

V vika 08.08.2010

pateiciet administratorej.varbut vini neredz/es pati stradaju par viesmili sausmigs darb cili picaaaaaaaaaaaa /stress un vel klienti nav apmierinati katrai oficiantei ir 3-4 gladini katra apkalpo savu galdu ja viena nedara savu darbu vai nepaspej tad otra blaju uz vinu...tad mili klienti jums gruti panemt edienkarti?ja redzat aiznemta of tad panemiet pie barmena edienkarti un visss/////

V vika 08.08.2010

nereagee uz lugumiem un nesmaida - centities saprast ja jus smaidsiet tad oficiante smaidis/////nereage? jo jus jautajiet banali var but vina nogurusi...man gruti pateikt kad galva 7 cilveki un katram jaatnesa edinu...tadi sikumi ka jusu lugumu aizej uz 2 planu...

J janis 08.08.2010

Tad marek uz priekšu! Piesakies tur strādāt par viesmīli un ieved kārtību! Parādi visim kā vajag apkalpot tādus kā tu(ar mazo burtu) un tavu kompāniju.
Bet ja pats esi stulbs, tad nerunā!

E Eseseseseseses 08.08.2010

liki man pasmaidiit, vika :)) varbuut tu nedarbojies sev piemeerotaa profesijaa? eedienkarti klienti pasi varot panjemt, klienti neko pajautaat nevar, jo oficiante neuzskata par vajadzigu atbildeet, par smaidisanu vispaar neunaasim. deru, ka dzeramnaudu par saadu darbu tu gan sagaidi...
nekad par oficianti neesmu straadaajusi, bet 3-4 galdinji uz oficiantu man neskiet paarmeeriigi daudz un pasuutiijumi arii ne. neseez tacu pie katra galdinja pa 10-20 cilveekiem?

V vika 08.08.2010

ой..я не знаюю да ты права для меня эта профессия была очень тяжелая в 18 лет.стресс.с клиентами я была очень спокойна и старалась быть вежливой . ...но один раз на меня мужчина наехал я сама не понимаю из-за чего но запомнила на всю жизнь...чаевые были 0.20- 1 лс varbut vinja neruna latviski??? nezinu kapec vinjna ta dara... ja officiante ne atbild tad pie administratorej...1 vieta ir klients...vi vsegda budete pravi

M maRita 08.08.2010

ohoooooo...tajā restorānā pīpē??????? nu paldies!!! iešu ar līkumu.

T Talsinieks 10.08.2010

Bet tu trussshieeem putruuu novaaariiiijiii?
Siika stuulbaaaaaaaa vagiiina

M Māra 29.08.2010

Eseseseseseses-tu aizej un pastrādā par viesmīli un tad gudri izsakies...labi?

E Eseseseseseseseses 29.08.2010

Maara, es neiesu straadaat par viesmiili. Vienkarsi izteicu savas domas, ka 3-4 galdinji, arii ja pie katra galdinja sez pa 4 cilveekiem neskiet tik daudz. Tapat 7 pasutijumi vienlaicigi, jo tas viss tacu kaut kur ir pierakstiits, nav jau gluzi taa, ka viss galvaa jaapatur.
Ja tev ir cits viedoklis/pieredze, tad, luudzu, izsaki to nevis baarsties ar jeegu nesaturosiem pusteikumiem...

Z zelma 06.09.2010

Izklausās tik gudri visi, ka paši tur strādājuši.Kā maksā, tā strādā!...pastrādājiet pie tādas restorāna vadības, tad iesiet ar līkumu...meitenes ļoti smaidīgas un izpalīdzīgas! Neesiet paši īgņas un nepieklajīgi!!!Ļoti daudz restorānam jāpiedomā pie sava restorāna!

S signe 24.10.2010

tas nav normali, protams- tas, ka nesmaida, nepievers uzmanibu, bet pastrada pati par viesmili 19 stundas, un es gribetu paskatitries, kada butu tava attieksme...

A aņka 29.10.2010

Marek, Jūs laikam esat pozicionēts uz šādu attieksmi. Esmu bijusi tur kādas 6 vai 7 reizes - gan viena, gan divatā, gan 8 cilvēku kompānijā. Nerunājot par ēdienu, kurš ir IZCILS nevis normāls, arī apkalpošana bija apmēram uz 8, 5 desmit ballu sistēmā. Un meitenēm ar smaidīšanu arī viss bija kārtībā - pat no mana - sievietes - skatu punkta :) Vienīgais mīnuss šajā vietā ir vīnu izvēle, jo, respektējot to, ka uzbekiem sava vīna nav, tomēr būtu vēlams kaut ko no tuvākiem reģioniem, piem., LABUŠ gruzīnu sausos vīnus piedāvāt, jo tie daudz labāk piestāv šiem ēdieniem nekā franču, itāļu un austrāliešu. Citādi viss uz ideālāko! Kaut vairāk tādu vietu būtu Rīgā, kur par tik saprātīgām cenām var tik garšīgi paēst!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes