Rd Electronics - Slikts serviss
Labdien, tika iegādāts kafijas aparāts RD ELECTRONICS OGRĒ PHILIPS, tika lietos 6 mēneši, saplīsa piena tvertnes krūzīte. Zvanot uz servisu saka, ka nemainīšot pret garantiju, ka būs jāmaksā par jaunu detaļu, arī to pašu saka veikalā uz vietas. Es tomēr uzstāju, ka detaļa jānodod servisam, lai izskata. Beigās bija jānodod viss kafijas aparāts, par ko arī nav skaidrības kādēļ, ja aparātam nekas nekaišs un ir jānomaina tikai atsevišķa detaļa - piena tvertnes plastmas krūzīte, kura ir noņemama, tāda arī viņai ir funkcija. Atgriezās pēc remonta - nebija jāmaksā, taču uzradās cita problēma, pārbaudot preci veikalā, atpakojām un tika konstatēts, ka kafijas aparāts ir salauzts, kritis, viss bija netīrs ar maltu kafiju (starp citu maltu kafiju vispār aparātā nebijām nekad lietojuši) Augšējā detaļa, vāciņš - bija salauzts lupatās, acīmredzami kritis. uz ko serviss atbild, ka atvainojās, nezin kā tas varēja notikt. atkal jāatstāj kafijas aparāts uz nedēļu kamēr atvedīs jaunu detaļu, kopā pagāja nepilns mēnesis un jāsaskarās ar šādām nepatikšanām. rezultātā nevis man zvana ka ir gatavs saņemšanai, bet man ir jātrobelē katru dienu, līdz atbild - jā tiešām pirms vairākām dienām detaļa ir saņemta. SERVISS - TSC -, veikals RD - nezinu kurš pie vainas, bet BRIESMĪGA pieredze!
Labdien!
Cienījamais klients,
Pateicamies, ka esat veltījis laiku, lai informētu mūs par radušos situāciju.
Vēlamies Jūs informēt, ka RD Electronics nav ražotāja autorizēts servisa centrs. Mūsu uzņēmums darbojas kā elektropreču mazumtirdzniecības tīkls, līdz ar to ierīču diagnostiku un remontu veic tikai attiecīgo zīmolu oficiālie servisa partneri, kuri ir pilnvaroti veikt garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu, kā arī pieņemt lēmumus par garantijas nosacījumu piemērojamību.
Lai varētu precīzāk izvērtēt Jūsu konkrēto gadījumu, lūdzam norādīt preces pieņemšanas akta numuru. Tas mums palīdzēs identificēt situāciju.
Papildu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tālruni (+371) 66165555 vai rakstot uz e-pastu [email protected]
Atvainojamies Jums par sagādātajām neērtībām!
Ar cieņu,
RD Electronics
Paldies par precizējumu.
Vēlamies paskaidrot, ka gadījumos, kad iegādātai precei vai tās detaļām nepieciešama servisa apkope vai remonts, autorizētais serviss pieprasa pilnu preces komplektāciju. Tas tiek darīts Jūsu ērtībai – lai serviss varētu veikt pilnu diagnostiku un savlaicīgi konstatēt iespējamos bojājumus, novēršot nepieciešamību atkārtoti vērsties servisā, ja vēlāk parādītos citas problēmas.
Saistībā ar Jūsu minēto situāciju – kafijas automāta diagnostikas laikā tika veikta ierīces pārbaude, tostarp ar maltu kafiju. Lai gan Jūsu gadījumā šādu kafiju neesat izmantojuši, diagnostikas procesa ietvaros serviss testē visas funkcijas, lai pārliecinātos par ierīces pilnvērtīgu darbību.
Diemžēl, pēc diagnostikas autorizētais serviss nav pietiekami rūpīgi veicis ierīces apkopes darbus, kā rezultātā kafijas automāts tika atgriezts ar netīrumiem. Par šo gadījumu esam informējuši servisu, lai līdzīgas situācijas nākotnē vairs neatkārtotos.
Attiecībā uz augšējās detaļas (vāciņa) defektu – bojājums, visticamāk, radies transportēšanas laikā. Diemžēl, šādas situācijas, lai arī reti, mēdz gadīties. Mēs saņēmām šādu preci no pārvadātāja, un, konstatējot bojājumu, vāciņš tika operatīvi nomainīts pret jaunu detaļu bez papildus maksas no Jūsu puses.
Ierīces diagnostika tika veikta pēc iespējas īsākos termiņos, tomēr mēs saprotam un atvainojamies par sagādātajām neērtībām, kā arī par to, ka Jums pašam bija atkārtoti jāinteresējas par preces statusu.
Mums ir žēl, ka Jums nācās saskarties ar šādu pieredzi. Jūsu sniegtā informācija tiks ņemta vērā iekšējai situācijas analīzei un kvalitātes uzlabošanai.
Pateicamies par Jūsu pacietību un sapratni.
ar cieņu,
RD Electronics
Defekts - bojājums, visticamāk radies transportēšanas laikā? Tātad nav precīzas informācijas, jo neviens nav pārbaudījis preci pieņemot to. Tā ir vienkārša formalitāte pieņemot preci - pārbaudīt tās stāvokli. RD darbinieki to nebija izdarījuši. Jo kad atnācau pēc kafijas automāta, manā priekšā pēc mana lūguma atvērām kasti un tad arī tika konstatēts, ka prece ir bojāta un netīra. Prece ir jāpieņem un jāpārbauda katru reizi, katrā gadījumā, lai spētu identificēt, kurā brīdī prece ir bojāta, ja tā ir bojāta.
Kā arī - ja reiz bija jāatstāj vēl uz 1 nedēļu kafijas automāts veikalā, kamēr gaidām jauno detaļu uz apmaiņu - tikmēr taču varēja kāds no darbiniekiem vismaz automātu notīrīt no maltās kafijas? vai arī tas ir pa daudz prasīts, manuprāt, ka pakalpojuma sniedzējam ir jādara viss, lai klients ir apmierināts, jo klients ir pirmajā vietā. Šajā situācijā tas tā nav un nebija!
Un komentārs, ka vāciņš tika nomainīts pret jaunu detaļu bez papildus maksas no manas puses - pilnīgi loģiska rīcība, vai pastāv vēl varianti, ka man būtu jāmaksā par Jūsu pieļautajām kļūdām? pilnīgi nevajadzīga piebilde, manuprāt.
Sausai atlikums - ilga gaidīšana servisā, lai nomainītu vienu piena tvertni 1:1.
Bojāta prece saņemot to - visdrīzāk, ka prece ir nomesta otrādāk ar galvu uz leju, jo kā citādāk izskaidrosiet kafijas aparāta netīrību ar malto kafiju no augšpuses?
Ilgs gaidīšanas laiks kopumā.
Un beigās - bez atvainošanās atdod klientam netīru kafijas aparātu un kas zina, kas bojāts kafijas aparāta mehānismā, ja reiz kafijas automāts ir kritis un saplīsis no augšpuses...
Absurda situācija! un neviens nav vainīgs... :)
Cienījamais Klient,
Atkārtoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām saistībā ar Jūsu pieredzi mūsu tirdzniecības vietā un servisa procesā. Pilnībā saprotam Jūsu neapmierinātību ar saņemto kafijas automāta stāvokli, kā arī ar kopējo apkalpošanas gaitu.
Par Jūsu norādi saistībā ar kafijas automāta stāvokli, kad tas tika atgriezts pēc detaļas nomaiņas – piekrītam, ka precei jābūt iztīrītai un pienācīgi noformētai pirms nodošanas klientam. Šeit ir bijusi nepilnība, par ko no savas puses atvainojamies. Šī informācija tiks nodota atbildīgajiem darbiniekiem, lai līdzīgas situācijas neatkārtotos.
Komentārs par vāciņa nomaiņu tika sniegts ar mērķi informēt par veiktajām darbībām, nevis radīt iespaidu par papildus labvēlību no mūsu puses. Tomēr saprotam, ka tas Jūsu skatījumā bijis nevajadzīgs, un pieņemam šo norādi.
Mēs no sirds atvainojamies par radušos situāciju. Jūsu viedoklis ir ļoti svarīgs, un tas tiks ņemts vērā, lai uzlabotu mūsu servisu un klientu apkalpošanas standartu.
Labdien!
Vai Jums nosūtīt adresi un manu telefona numuru uz kuru jāsūta kafijas pupiņas? Pieņemšu kā atvainošanās dāvanu par nodarīto morālo kaitējumu... :)
Meistari bija izmantojuši kafijas aparātu savām vajadzībām - pļēgurojuši
Tā ir, kad grib lai pēc garantijas salabo, to ko pats salauzis. ( Noņemamais piena trauks, pats par sevi neplīst)
Jā, tā jau ir, plastmasas piena tvertne ir mūžīga un neplīstoša! :)
Te vairāk stāsts par to, ka atdod pēc servisa, garantijas remonta kafijas aparātu sadragātu, salauztu, nomestu, netīru! manā skatījumā - diez vai tā vajadzētu būt!
TĪri salīdzinājumam, vai aizvedot, piemēram, auto uz servisu, lai nomaina eļļu un filtrus, atdod atpakaļ auto ar nomainītu eļļu un filtriem, bet aizmugurējais stikls ir izsists un salonā vēl ir akmens - vai šāda situācija ir pieņemama? :)