Rd Electronics - Maldinošs

Biju noskatījies produktu dažādos internetveikalos, bet RD Electronics nāca ar vispievilcīgāko piedāvājumu, īpaši tāpēc, ka to varēja paņemt bezprocentu kredītā. Pirms pirkuma speciāli aizgāju uz veikalu pakonsultēties, un man teica, ka vienīgais, ar ko jārēķinās, ir 10% pirmā iemaksa, kas mani pilnībā apmierināja. Taču, kad pienāca laiks noformēt līgumu, pēkšņi uzradās vēl "komisijas maksa par līgumu", par kuru iepriekš neviens neko neteica. Manuprāt, tas ir ļoti maldinošs mārketings par bezprocentu līzingiem. Man nav ne jausmas, kādi līgumi RD Electronics ir ar kredītiestādēm, bet šobrīd rodas iespaids, ka tiek mēģināts pievilināt cilvēkus, kuriem produkts ir steidzami nepieciešams. Ja ir papildu maksas, tad tās vajadzētu skaidri norādīt jau pašā sākumā, nevis reklamēt to kā bezprocentu piedāvājumu. Citādi rodas sajūta, ka uz nepacietīgiem klientiem kaut kā ir jāpelna.
Beigās vēl tika nevajadzīgi izniekota gandrīz stunda, bakstoties pa līgumiem un runājot ar pārdevēju, lai saprastu, kāpēc "bezprocentu" līzingam pēkšņi ir komisijas maksa. Tas viss būtu novēršams, ja nosacījumi tiktu godīgi norādīti jau sākumā.

J