www.sudzibas.lv RD Electronics Garantijas remonts

Rd Electronics - Garantijas remonts

Neiesaku šajā veikalā pirkt planšetdatoru Prestigio. Mana pieredze 5 garantijas remonti, pēdējais solās ievilkties uz trim mēnešiem. Tātad jāpierēķina pavadītais laiks veikalā katru reizi noformējot garantiju, plus transporta izmaksas līdz veikalam. Preces cena man liekas jau ir dubultojusies.

B

R ri4y 13.12.2015

PTAC noteikumi skaidri nosaka, ja prece 2 gadu laikā servisā ir bijusi vismaz 5 reizes pārdevējam jāatgriež nauda par preci!
Ja prece 6 mēnešu laikā bijusi remontā 2 reizes, 3 reizē jāatgriež nauda!
Noteikumi arī nosaka remonta maksimālajam termiņam ar piegādi jābūt 30 kalendārajām dienām, ja pārdevējs šādus termiņus nevar nodrošināt, jāatgriež nauda par iegādāto preci.
Kur problēma pieprasīt naudu?

B bēdīgais 05.02.2016

Zvanīju uz PTAC, man šādu risinājumu nepiedāvāja, teica lai gaidu no remonta un nekādu naudas atmaksu lai negaidu. Rezultātā pēc 4 mēnešu gaidīšanas preci no pēdējā remonta saņēmu.

A anducis11 12.07.2016

Viss uzrakstīts skaisti, bet uz RD Electronics šie noteikumi neattiecas. pieprasīt naudu jau var, bet viņi to neatgriež un preci nemaina. es savu planšetdatoru nesu uz remontu 6 reizes, planšetdatoru lietot nevar, bet viņu atbilde ir, ka viss ir kārtībā, planšetdatoram defektu neesot. Tā, ka problēma ir...

B bēdīgais 18.12.2015

Paldies par komentāru. Mēģināšu atprasīt naudu. Žēl, ka man šo variantu uzreiz nepateica PTAC, jo biju viņiem zvanījis, kā man rīkoties.