Rd Electronics - Diskriminācija

RD Electronics, veikals, kurš bieži izliekt darba sludinājumus, taču nekad nesazinās ar sieviešu dzimuma pārstāvēm.

Esmu sūtījusi daudzus CV gan uz Ventspils, gan uz Talsu veikaliem, taču nekad nesaņemu ziņu atpakaļ. Mans draugs nosūtīja savu CV un tajā pašā dienā saņēma zvanu.

Tas liek padomāt, ka, visticamāk, piedzīvoju diskrimināciju.

Vai tik tiešām vēl joprojām ir nostāja, ka sievetes nedrīkst strādāt elektropreču veikalos?
Zinu daudz par tehnoloģiju, jo par to interesējos un daudz iemācos no sava drauga, kurš pats ir mācījies IT.

S

Good Intentions 4 st atpakaļ

Diskriminācija ir un to visvairāk jūt cilvēki gados.

T Tautins 4 st atpakaļ

Neesi aizdomājusies, ka TU varbūt konkrēti nederi, nevis diskirminācija. Nepieteicies jau uz slotu operatora darbu. RD electronics arī sievietes strādā...

krāslavietiss 3 st atpakaļ

Nereti, pārbaudes laikā vajag cilāt sadzīves tehniku, piemēram veļasmašīnas. Šajā posmā daudzi saprot, ka slodzi neizturēs un notinās. Tādas sievietes parasti saka, ka, kad būs daudz fiziska darba, tad pasauks čali palīgā. Ar to visas sarunas beidzas. Pie kases sēdētāji prom neiet, iet rabatjagas.