Ratinuremonts.lv - Slikts serviss

Pasūtīju ratiņiem riepas 8.02. Saņēmu e-pastu, ka pasūtījums saņemts, drīzumā tiks izskatīts. 16.02. mēģināju uzņemumu sazvanīt, pacēla sieviete, kas latviski nerunā/runā ļoti slikti, un teica, ka atbildēšot whatsapp. Whatsapp atnāca ziņa, ka pasūtījums būs pieejams trešdien 18.02.
Kā jau varēja noprast, ne 18.02.no uzņēmuma nebija nevienas ziņas.
19.02. mēģināju ar viņiem sazināties pati whatsapp. Ziņa tika izlasīta, bet atbilde nesekoja.
Arī 20.02. atbilde uz manu ziņu nesekoja. Un arī zvanot, nesaņēmu atbildi.
Zvanīju uzņēmumam 24.02. un mans zvans tika noraidīts. Sekoja ziņa whatsapp, ka tā ir RR darbnīca. Ļoti labi, nodublēju ziņu, ka vēljoprojām gaidu ziņu par savu pasūtījumu. Klusums.
Nolēmu piezvanīt uz darbnīcu no cita nr. un, pacēla tā pati krievvalodīgā sieviete. Kad saprata, kas esmu un ka gaidu informāciju par savu pasūtījumu, sāka taisnoties, ka tas ir pārpratums, viņi nav mani ignorējuši, un visi operatori esot bijuši aizņemti. Un galu galā, pasūtījumu izpildīt nevarēs, jo piegādātājs nav riepas piektdien atvedis un nevedīšot.
Vēlāk gan saņēmu ziņu no RR darbnīcas, ka saskaņā ar Civillikuma un Krimināllikuma pantem man būs jāuzņemās atbildību. :))
Īsumā, nevienam neiesaku sadarboties ar šo uzņēmumu. Briesmīgs serviss.

R

M memesupreme 1 st atpakaļ

Iesniegumu PTAC. Bez tā bezjēdzīgi iet un kaut ko izcīnīt.