www.iapriori.1w.lv

Vai kāds ir aizņēmies naudu šajā kantorī?Mani uzmanīgu dara tas, ka jau pirms aizdevuma līguma noslēgšanas jāsamaksā Ls 10,- un pēc tam vēl 10% no aizdevuma summas - cerams, ka ne pirms naudas reālas saņemšanas.

Z ZaneKabuce 07.08.2009

Atbildes (4)

Z ZaneKabuce 07.08.2009

PS visvairāk jau mani interesē, vai šāda veida kantoros ir iespējams reāli aizņemties naudu, t.i., vai kādam ir pozitīva pieredze? Un ja ir, tad ar kādu firmu.

F fewfew 08.08.2009

tieši tāpat rīkojas visas latvijas bankas, tikai neprasa lielākā daļa iemaksāt naudu, bet sākumā procentus noņem - arī krāpnieki

N ninas 06.07.2010

sveika gribu tev iisumaatbildeet,, nee ,,no saakuma es uzdevu jautaajumus,, aipildiiju anketu ,,tad prasiija parskaitiit naudu 5ls,,itkaa,,kancelejas izd. prasiijuu 2500 ,vajadzeeja galvotaaju ,,jautaaju vai ja man buus galv. tad apstiprinaas pieprasiijumu...uz sho jauutaajumu man neatbild.. ..un veeel kas ..rakstiiju veelu vakaraa un man tuuliit atbiildeeja ,,kaartiiga firmaa straadaa,,,liiidz 18 ,,veeelaakais

L lencis 19.07.2010

es darīju tieši tāpat kā ninas, tiku līdz 5Ls samaksai, bet neticu, ka aizsūtot tos kancelejas izdevumus reāli kas notiks. riktīga krāpšana..un tiešām- atbildes ir zibenīgas, kas arī mani darīja uzmanīgu. vispār šādus kantorīšus vajadzētu kārtīgi izkratīt, jo viņiem ir viltus reklāmas, spekulē uz to, ka bankas naudu nedod. kā saka- "tāds bizness"

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes