vienaldziba

Vai tiesam nevar kaut ka kontrolet arstus?Kur lai rakstu sudzibas?Rezeknes veselibas aprupes centrs ir loxiem,tada vienaldziba,pilnigi uzsplaut par tevi,un tavu slimibu un sapi.Kad zvani ko jautat,tad vai nu rupji atbild vai noliek klausuli,sakot ka vini neko nevar padarit.Un tas nemot vera ka esmu gatava maksat,bet vini negrib sutit ne uz kadam analizem un aparatiem.

A alina 16.11.2009

Atbildes (5)

D ddydy 16.11.2009

Mika, tu kaut ko melo, ja tu maksā - visi rāpos uz ceļiem, bet ja ar kādu polisi vai uz kāda cita rēķina - neko neviens nedarīs

H Hugo Djego 16.11.2009

Mika,šajā valstī,ja tā to vēl drīkst nosaukt,visur lohi.Normali cilveki laižas prom,mediķus ieskaitot...

A alina 17.11.2009

nu man nekad dzive nav bijusi polise,jo kops 18 gadiem biju dzivojusi anglija.Tagad esmu atpakal,un kad sakas problemas ar veselibu saskaros ar sadu problemu.Nekad agrak nebiju slimojusi,tadel mana gimene pat nekad nevienam nebija polise,pat ne vecvecakiem.Vini tik saka ej pie gimenes arsta un pat ja maksaju pilnu summu negrib parbaudit neko,pat analizes ne.Ka lai viniem paskaidro,ka biju pie gimenes arsta sogad 12 reizes un ikreiz vina raksta man vitaminus,slimoju es jau 2 gadus,bet viniem nav naudas nosutit uz parbaudem.Man nevajag,jo man ir nauda,bet vini jau neklausas.

L lida 17.11.2009

nedzivoju rezeknes pese bet milie cilveki varu pateikt vienu tada vienaldziba valda visur,esu gulejusi daudzas slimnicas ar mazuli un pilniga vienaldziba ieliek tevi palata un nelai nekur neko nepaskadidro tik laiz sistemas un pat parbaudit neved bernu bet tik laiz ieksa antibiotikas,bet pazimes var but vienadas daudzam slimibam manuprat vispirms japarbauda un tad jazale.

A Agnese 17.11.2009

Veselibas inspekcija Klijanu 7

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes