Vai veikalam ir tiesības atteikt manu sūdzību par futbola apavu apmaiņu šajā situācijā?

Sveicināti! Un atkal tiks runāts par jauko 'Elkor' veikalu attieksmi pret klientiem. Ļoti reti Elkor apmaina preces ar defektiem un atgriež naudu, un katrā gadījumā iepirkties pie viņiem vairs netaisos. Taču tagad man ir radusies diezgan strīdīga situācija, tāpēc es gribētu noskaidrot, kam ir taisnība.Es nopirku Elkor veikalā pirms apt. pusgada futbola apavus ar tādam kā nagliņām vai kā tās sauc (nu tādi nelieli plastmasas "puļķīši"), principā spēlēju apt. 2 mēnešus aktīvi, līdz vienai kurpei pilnībā atlīmējās priekšēja zoles daļa. Lieta ir tāda, ka es spēlēju šajos apavos uz makslīgā seguma (tādos bučos spēlēt ir ērtāk, un lielākā daļa futbola laukumu Rīgā tagad ir ar makslīgo segumu), un pēc 10 dienām kad atnesu apavus uz veikalu saņēmu vēstuli, kurā viņi saka, ka esot nodevuši apavus ekspertīzei Adidas pārstāvim un ka es lietoju tos neatbilstoši, jo izmantoju uz makslīgā laukuma. Taču NEKUR netika ne norādīts, ne pateikts, kur jāizmanto apavi. Zem visiem bučiem veikalā ir vienīgi rakstīts 'Futbola apavi', un kad pērk apavus, visās kārbās iebāž instrukciju ar to, kā vajag tīrīt apavus utt. (instrukcija jebkuriem apaviem, nevis tikai sporta). Kad es pasaucu menedžeri, man teica, ka pārdevējs man to teica, kad es pirku (KĀ VIŅŠ TO ZINA, TAS BIJA PIRMS PUSGADA!!!), un ka man bija pašam jāpaprasa: A kur es tos varētu izmantot? Es nespēlēju šajos bučos uz asfalta vai kaut kur vēl, tikai normālajos futbola laukumos, normāli kopu apavus, un man liekas ka tā nav mana vaina, ka pēc 2 lietošanas mēnešiem man palika tikai 1.5 kurpes. Ja viņiem nepatīk tāda situācija, tad lai tuprmāk norāda, kam domāti apavi, bet šos manējos lai apmaina!Gribētos zināt Jūsu viedokli par šo situāciju. Paldies!

S strght1 12.07.2012

Atbildes (4)

Y YoYo 13.07.2012

Domāju, ka šai gadījumā veikalam diemžēl ir taisnība! Nu loģiski, ka īstā zālāja laukumā šie apavi "iegrimst atšķiribā no sintētiskā seguma, kas uzklāts uz betona!
Kā salīdzinājumu var izmantot šādu situāciju: Ja tu nopirksi labu hokeja nūju un spēlēsi ar to hokeju nevis pa ledu, bet pa asfaltu, tad +/- mēneša, divu laikā tev šai nūjai būs pilnībā nodilusi lāpstiņa, bet veikals tak nevar tāpēc būt atbildīgs par inventāru, kurš tiek lietots nepareizi.
Vai arī ja tu izdomāsi ar distanču slēpēm slepot pa asfaltu... būs tas pats.

S strght1 15.07.2012

Slikts salīdzinājums ar asfaltu.. Es nespēlēju uz asfalta, bet gan uz normāla makslīgā laukuma, un lielākā daļa futbolistu spēlē uz šādiem laukumiem bučos ar nagliņām...

K kika77 15.07.2012

http://www.ptac.gov.lv/page/211 Jums jagriezas uz so organizaciju un jums tur noteikti palidzes.

Y YoYo 17.07.2012

Lai būtu slikts salīdzinājums ja tev tā vieglāk, bet mākslīgais laukums, lai cik tas zaļš arī nebūtu nav zālājs!
Īsts futbola laukums tomēr ir ar dabisku zālāju.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes