Vai varat atpazīt krāpnieku?

Vai kādam ir pazīstams cilvēks, kurš sarakstē uzdodas - Denis Denisovs, izmanto e-pastu : [slēpt]@inbox.lv, mob. 20089024 ? Persona ielika sludinājumu par darba piedāvājumu celtniekiem Beļģijā, pēc tam veselu nedēļu māna ar solījumiem par izbraukšanu, un tad minot neticamu iemeslu pazūd.

E efeziese 18.05.2012

Atbildes (3)

R ri4y 26.05.2012

Ja tas ir tas Denis Denisovs, apmēram 24-28 gadus vecs, tad 2 gadus atpakaļ viņam bija 3 cilvēku grupējums, kurš Rīgas centrā zaga divriteņus un nodeva tos lombardā, daloties ar viņu ar naudu!

K Kristaps_Melkis 30.05.2012

Kādēļ krāpnieks? Šī nu gluži nav krāpniecība, bet gan rupja rīcība.
Katrā gadijumā paldies par informāciju, ja gadijumā pats uz ko tādu uzraušos, noteikti atcerēšos.

S smetigor 04.06.2012

Дмитрий, я так понимаю, что насчет контракта в Бельгии-это просто развод, хотя и не понятны ваши действия? Мы конечно же не пропадем без ваших "объектов".В принципе после беседы с вами сложилось впечатление, что вы люди порядочные (теперь это под большим вопросом), мы готовы были вам предложить не только помощь в реализации ваших объектов, но и предложить поучаствовать в наших европейских заказах. Ваш подход к делам не серьезен(25 мая уже прошло...) Совет на будущее-научитесь держать слово, не вводите никого в заблуждение, отключая свой e-mail и не вмешивайте к деловым разговорам детей-по вашему телефону отвечает ребенок-приучите его ко лжи с малолетства-будет моральным уродом, со всеми вытекающими последствиями! Удачи, "коллеги" Р.S.(Реальные строители с которыми вы встречались в Слоке)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes