Vai tas ir cilvēcīgi?

Ir tāds atgadījums. Radi no ārzemēm atsūtīja man vēstuli ar Lieldienu apsveikuma kartiņu. Caur draugiem.lv man uzrakstīja, ka kartiņā esot pārsteigums. Kad atrakstīju, ka tur ir tikai kartiņa, viņus pārņēma nesapratne. Kartiņā bija ne pārāk liela, bet tomēr naudas summa. Vienīgais, kas liek manīt, ka tur bijusi nauda, ir krāsainie nospiedumi uz kartiņas iekšpusē. Iespējams no mitruma. Kaut gan izskatījās, ka kartiņa nav bijusi atvērta.Nomācoši, jo tā nauda tiešām būtu noderējusi.

D Diana 21.04.2011

Atbildes (6)

č Čoms 22.04.2011

Žēl,ka vēl arvien darbojas vecās,labās padomjlaiku metodes.Priecīgas Lieldienas!

T tā ir 23.04.2011

Nedrīkst lik aploksnē naudiņu!

A Alj 24.04.2011

Diemzel vel ir cilveki kuri parak censhas nopelnit, pat tur kur to nav etiski...

T takia 25.04.2011

Nu jā , ja neko nav dzirdējuši par tādu lietu , kā ""naudas pārvedums"" , tad tieši ar šādiempārsteigumiem ir jārēķinās un tas ir tikai taisnīgi , jō tiek pārkāpti naudas sūtīšanas noteikumi . Jābrīnās , ka kauns vēl nav sūdzēties.

K Krotow 28.04.2011

Pārskaitīt naudu uz tavu kontu vai sūtīt ar naudas pārvedumu radiem laikam radiem neienāca prātā.

D Diana 29.04.2011

Ja parēķina pārskaitīšanas un izņemšanas izdevumus,iznāk gandrīz vai no aploksnes nospertā summa.Komunisms sen jau beidzies,Krotow-mosties!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes