TELE2 SIM

No kā sabojājas SIM karte? Nekur neesmu mētājis telefonu, bet vienu jauku dienu man tel. parādās uzraksts, ka nav piekļuves tīklam.Esmu TELE 2 abonents apmēram kādu 1.5 gadus un nekas tāds nav bijis līdz šim. Biju TELE2 centrā un tur neko nemācēja paskaidrot. Tagad sanāk, ka man jāmaksā par jaunu SIM karti, kaut gan es to neesmu bojājis. Varbūt TELE2 kkā nobloķē SIm, lai pēc tam var iekasēt naudu it kā par jauno SIM?

J Juris 24.07.2009

Atbildes (6)

T Toms 24.07.2009

tadai firmai kā tele2 nekādi lielie ienākumi nemainīsies no taviem 99santīmiem ! ja nesaubos tā ir lētakā sākumkomplekta karte ! pietam tāds uzņēmums kā tele 2vi... pats esmu abonents jau kadus 5 gadus... nekrāpj, tas tev nav kkads sapuvis kantorīts, kurā nekādas kārtības nav, bet gan lielākais operātors valstī un nebaidīšos teikt ka izdevīgākais, pieredzējušākais un tehniski stabilākais...

a karte, ar karti viskas var notikt ! ieplīsīs čips uz kartes viss.. karti vari mest ara... protams visadi var būt citam ieliekot karti telefona, varbūt kkā noskrāpēsi čipu ka nedarbosies... citi 2 gadus SIM karti reizi pa reizei izmanto mediatora vietā, kā es lai gitāru pastrinkskinātu, un man vinja ir sapliisusi uz 2vām pusem, par laimi ne uz čipa, bet tomēr strādā ! nedrīks pie katra sīkuma uzbraukt visam uzņēmumam, visdrīzāk ka pašas vaina, ja nē.. nu piedod, tev tika brākēta karte, nevienmēr viss ir ideāls, arī lielā uzņēmumā var kādu brāķi ievest.. galu galā, ta tik ir maza plastmasa !

U Uģis riktigais 25.07.2009

Ieliec zivi un miers,draugiem pasaki jauno mummuru.SIM karte ir patiesība atminas karte-ļoti komplicēta ierīce,kas tapat ka jebkura elektronika var kādreiz noplīst.

O Oto 26.07.2009

Pamēģināji izņemt un ielikt SIM karti - šāda kļūda ir bijusi un vienkārša kartes izņemšana un ielikšana no jauna strādā ... ;)

A Armo 27.07.2009

Nu nu - lielākais, pieredzējušākais un tehniski stabilākais operators :) :) :) Vai tikai neaizrāvies?

H Hugo Djego 29.07.2009

maybe your girlfriend thrust their crotch? he vibrated well?

I Ilze 30.07.2009

Toms ir 100 % no tele2, jo kurš gan tā ņemsies un aizstāvēs citus :-D

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes