Tele Media SIA

Vai kāds ir strādājis/strādā šajā uzņēmumā ? kādi + un -www.cv.lv viņu darba sludinājums: meklējam klientu konsultantustāv , jau vairāk par gadu , tad jau laikam tur kautkas nav kartība !kadi jūsu vertējumi ?

L Liene 02.02.2010

Atbildes (3)

L Linda 03.02.2010

Biju pagājušogad tikusi uz pārrunām par klientu konsultantu. Kad atzvanīja par atbildi, tad teica, ka esot atraduši piemērotāku kandidātu. Taču nepagāja ne nedēļa, kad jau atkal iekš sludinājumu portāliem grozījās tas pats sludinājums - meklē klientu konsultantu.
Kopējā attieksme pārrunās bija jauka un samērā brīva. Vsipār par attieksmi neko sliktu teikt nevaru, arī birojs ir jauns un stilīgs.
Nu nezinu - varbūt tiešām cilvēkiem nav paveicies atrast to vienīgo "Īsto" darbinieku!

E extra 06.02.2010

Nezinu ka ar darbiniekiem,bet no biznesa viedokla varu pateikt,ka nekad vairs neslēgšu nevienu ligumu ar šo uzziņu dienestu,un saviem biznesa partneriem ari neieteikšu to darīt. Ilgu mūžu šim uzņēmumam vairs nesaskatu.

I Inga 07.02.2010

Stradaju kadreiz šaja kompānija un teikšu ta ka ir jaturas pa gabalu! Kad pirmo reizi atnacu uz turieni bija ļoti laba atmosfera, bet kad nostradāju tut ne ilgu laiku tad sapratu ka ne tik vis labi arī ir! Klientu konsultānts apzvana klientus, pēc tam meigina sarunat tikšanas , katram ir jaludzas lai sarunatu to tikšanos, neskatotite uz laika apstakļiem un veselību tev ir jabrauc pie klienta! Jāludzas lai noslēdz līgumu lai vis maz kautkāda alga būtu!
lai tiktu uz tele medij stradat tad tev ir jaiziet kursi, kurus viņi piedāja tie kursi ir maksas! Un ne fakts ka pec šiem kyrsiem tu tiksi pieņemta! Kursus pasniedz viņu darbinieks!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes