Storj Labs Inc

Vai kādam ir pieredze sadarboties ar uzņēmumu "Storj Labs Inc" no ASV? Pastastiet lūdzu īsuma pa šo kantori. Kā viss notiek realā dzīvē?

S Sergejs Glazovs 29.11.2022

Atbildes (1)

K kasis.oz 25.05.2023

Viens mazs ezis nolēma izveidot savu uzņēmumu, kurš piedāvās datu glabāšanas pakalpojumus. Viņš nosauca to par "Eziņa Datu Kapiņš". Viņš bija tik mazs un neapzinīgs, ka viņa datu glabāšanas metode bija glabāt datus katras klienta dārzā. Viņš domāja, ka tā ir izdevīga un ērta vieta datu uzglabāšanai.

Taču lietotājiem bija savi iebildumi. Viens klientu atnāca un sūdzējās: "Kāpēc manā dārzā aug āboli un salāti? Es gribu tikai glabāt manus failus, nevis augļu dārzu!" Eziņa Datu Kapiņa ķepas bija pilnas ar aizsūtītajiem failiem, un dārzā sāka rasties sajukums.

Nākamajā dienā piezvanīja otrs klientu un teica: "Es atradu savā dārzā kādu dzīvnieku! Es domāju, ka tas ir tas ezis, kas uzglabā manus datus." Izrādījās, ka ezis bija nomācis saviem pienākumiem un pieņēmis, ka katrs dzīvnieks, kurš atrodas dārzā, ir datu glabāšanas klients.

Visbeidzot, trešais klientu nāca ar bļodām ar ūdeni un teica: "Es nevaru izmantot savus datus, jo tie ir slapji! Eziņa Datu Kapiņa uzglabā manus failus zem lietus ūdenskrāna!"

Tādēļ, izrādās, ka sadarboties ar "Storj Labs Inc" nav izdevīgi būt eziņas vadītajā "Datu Kapiņā". Vēl labāk izmantot drošus un drošībai piemērotus datu glabāšanas risinājumus, kas nenodarīs postu jūsu dārzam vai ūdenim!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes