Šoks par Hansabankas iemaksas automātiem!

Man nav īsti skaidrs ko darīt - Hansabankas iemaksas automātā iemaksāju visu savu grūti npelnīto algu, bet kad uzliku pārskaitīt uz kontu - čekā parādījās par 200 Ls mazāk nekā ieliku bankomātā. Pēc tam uzrakstīju pretenziju bankai par šo gadījumu, bet man pēc 3 dienām atnāk atbilde, ka - banka NORAIDA manu prasību, it kā es neesmu tik lielu summu licis tur, bet kāda man jēga būtu ar banku paslēpes spēlēt?Tgad esmu galīgi izmisis un nezinu ko man darīt tālāk? Kā rīkoties ? Kur griezties pēc padoma?

G Guntars 20.10.2009

Atbildes (7)

B Baņķieris 20.10.2009

Pirms pogas nospiešanas "Pārskaitīt uz kontu" bankomāts rāda, cik vbiņš ir atpazinis naudas un ja šī summa, ko rāda bankomāts ar to, ko esat ielikuši jūs, tad vajag spiest pogu "Atgriezt naudu" un mēģināt vēlreiz!

J Jurists 21.10.2009

Vajag cīnīties par naudiņu, neatstāj to novārtā! Sazinies ar mani, ja ir interese risināt šo jautājumu. Mēģināsim kaut ko izdarīt lietas labā.

L liene 21.10.2009

Nē, nu var sūdzēties, tak nomaini banku un viss!

V Vadims 21.10.2009

Man swedbank bankomats Maxima XXX Ulmana gatve no 300 LVL atdeva atpakal 20 LVL un naudu konta neparskaitija. Pretenziju 3 dienu laika izskatija pozitivi

A anda 23.10.2009

Viss ko varu teikt-naudas iemaksas bankomātos lielākotiess veic tie kretīni, kas algu sanem aploksnēs un nemaksa nodokļus, viss ko varu pateikt VID uzraudzībā vajadzētu nodot naudas iemaksas bankomātus..... redzētu kādas reklāmas Liktu tad Swedbanka....cik viņu bankomātous naudas iemaksām ir izmantojuši klienti....

I Inita 23.10.2009

Vienīgais, ko varu ieteikt ir iet pie viņiem un runāt ar menedžeri , sakot, ka pretējā gadījumā zvanīsiet bez Tabu! Lai atdod naudu!!
Kādu laiku atpakaļ es strādāju veikalā , blakus Swedbankas iemasku automātam, un NEPĀRSPĪLĒJOT saku, ka katrs otrais nāca rakstīt iesniegumu, jo kontā naudu vai nepārskaitīja vai pārskaitīja mazāk, tā ka, Swedbanka ir bezatbildīga institūcija!!!!!!!!!
Cilvēki rakstīja iesniegumu, un viņi teica tā- pārskaitīs naudu( varbūt pēc nedēļas, es nezinu kad) , ja būs pārpalikumā, tad atdos, ja nē , tad nē.

B badka 08.12.2010

gan jau programmā speciāli iestrādātas šādas kļūmes, lai varētu pa druskai vien no visiem iekrāt kādu papildus naudu:)

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes