Skolas un atsauksmes!

Labdien, esmu divpadsmitklasniece un man šogad ir jāizdara lielum lielā izvēle kurp doties studēt tālāk. Vēlos jautāt jums par skolām-Turību un Latvijas Universitāti. Pastāstiet, lūdzu, pēc pieredzes, kas jums patika un kādi bija mīnusi. PALDIES!Ar cieņu, Agita :)

A Agita 29.03.2011

Atbildes (3)

A Archy 29.03.2011

Iesaku Latvijā nemaz nesākt studēt, jo
1) Kvalitāte - ...
2) Cena - augstāka vai tāda pati kā r-eiropā, daudz kur var studēt bez maksas..
3) karjeras iespējas - Latvijā = 0, citās valstīs >0
4)Diplomu NEKUR ārpus Latvijas neatzīst ja vien neesi izcils ārsts/programmētājs vari nemaz savu papīreli ārā nevilkt.
5)Attieksme.

Vislabākais variants manā skatījumā ir Nīderlande, jo ja tev vecāki pelna mazāk par 20 000 eiro gadā tad NL valdība tev maksās līdz 500 eiro stipendiju(mēnesī) par mācīšanos + transporta kartiņu gadam (vilciens + autobuss) Kvalitāte studijām šeit ir patiešām augsta un diploms kotejas visur pasaule (pats zinu cilvēku, kurš strādā japānā)

Vēl viens arguments no manas puses - daudzās valstīs ir palīdzība studentiem finansiālā ziņa, bet ja tev jau ir grāds no kādas skolas tad neko daudz viņi tev nepalīdzēs - viss būs jāapmaksā no savas kabatas
(spēj samaksāt 9000 poundus Uk universitāte? guess not.)

Tāpēc ja gribi iekļauties citas valsts darba tirgū, lai cik paradoksāli tas arī neskanētu, bet mācīties Latvijā ir pat slikti, jo tad labu izglītību tu šeit nevarēsi atļauties ar visām no tā izrietošajām sekām...

6 69 30.03.2011

Piekritu 100 % .

A ANRIA 30.03.2011

University students are called undergraduates and they spend three or four years studying for their degree ( unsless they want to be a doctor , which is seven years ! ) Nightlife is very important for students in Britain . Universities and colleges often invite pop bands to come and play , and students enjoy throwning parties !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes