Skaļa mūzika

Vai pastāv kāds likums, aizliegums, kas liegtu kaimiņiem neizturami skaļi klausīties mūziku? Arī tad, ja tas notiek atļautajā diennakts laikā. Mūziku kaimiņš klausās tik skaļi, ka pat telvizoru nevar skatīties nedzirdot tuc-tuc, kas dun no sienām, nemaz nerunājot par koncentrēšanos uz kādiem mācību darbiem vai pat grāmatas lasīšanu. Saprotu, ka dzīvokļiem ir plānas sienas, bet vai tiešām nepsatāv kādi regulējumi?

M Marta 29.11.2009

Atbildes (14)

H Hugo Djego 29.11.2009

Marta,regulējumi vienmer pastāv,tapēc tiek speciali uzregulēts tas "tuc,tuc.." un "bum,bum..."
Tici man-es ar kādreiz tā klausijos,kad biju jaunaks kādus 20 gadus atpakaļ. Un tad viereiz apnīk un tagad klausos daudz klusāk.Tgad tikai gaume jauniešiem cita,klausās visādus dzejoļu skaitītājus.Es klausijos roku,kas man tagad vēl patīk.Man kāds kaimiņs ar brauca virsū,vai nevarot dienas laikā klusak,jo viņam esot pēc maiņas pa dienu jāpaguļ.Es prasiju,lai iedod savu gulēšanas grafiku.Ta man to neiedeva un es tad nezināju,kad viņš guļ un turpinaju klausīties,kad bija luste.Tagad viņš ir nomiris tas kaimiņš,bet es dzīvoju citur.

Eseseseseseseses 30.11.2009

bet vai tu ar kaiminju aprunaajusies esi? normaali, bez kliegsanas un ultimaatu uzstaadiisanas...ko vins teica?

Z zeitgeist 01.12.2009

KOPĀ MĒS VARAM!!!
TĀPAT KĀ 1989.gadā KOPĀ IZCĪNOT BRĪVĪBU KURU MUMS TAGAD CENŠAS IEROBEŽOT.
VAI JŪS GRIBAT LAI AR MUMS IZDARA TĀPAT KĀ STAĻINS AR UKRAINU LIEKOT UKRAIŅU TAUTAI IZMIRT BADA NĀVĒ!!! PALASIET VĒSURI

A andris 01.12.2009

Likums paredz ka kaimiņam kam kādu apstākļu pēc traucē kaimiņa skaļā mūzika, tas ir traucē mācīties,zīdainim diendusu,uc . jāiet pie kaimiņa un jālūdz uzlikt klusāk minot kāpēc(piemēram:bērns nevar pagulēt diendusu) ja vairākkārt viņš uz jūsu lūgumu nereaģē jāizsauc Policija - Policijai ir obligāti jāatbrauc un ar pārkāpēju jāizrunājas.

Tas nau tā kā lielākā daļa domā ka es dienas lakā varu trokšņot kā es gribu - tāpat ir jāņem vērā apkārtēji (KAIMIŅI)

H Hugo Djego 01.12.2009

ATļaujiet jautāt no otra gala-ja paņem nost mūziku,kas tad ir tas,kas dzīvē vēl paliek?
Un atbilde patiesība visiem zinama-jamaksā nodokļi un jauzmanas no CP,citādi liksvel par kaut ko maksāt!

M melody 01.12.2009

http://www.expresrabota.com/?ref=designerama
in tev bus jauna maja

R rojs2 01.12.2009

Bet tajā pašā laikā nevbar gribēt, lai pilnīgi visi pat dienas laikā klusumā tikai dzīvotu. Un kasir skaļa mūzika? kas vienam šķiet skaļs, tas otram ne. Ja nu tiešām sienas rīb... tad gan. bet man kolēģim, piemēram, kaimiņos dzīvo vecūksne, kas auro, ja vispār kāds TV vai radio ieslēdz.

H Hugo Djego 02.12.2009

Jā,manai māsai ir kaimiņienes,kas pat dzird,ka avīzi pāršķir ;) Un tad ir dumpis ne pa jokam :(
Skaļa mūzika ir laba,pat,ja mājāa rīb-jo kadreiz vajag izbaidīt peles,tad kādu laiku miers ;)

P pufa 05.12.2009

Iemāci māsai i-netā lasīt ziņas, nebūs kaimiņienei jābrēc par avīžu čaukstošas troksni.labi, ka tavas māsas kaimiņiene vēl nedzird kā viņa elpo, tad to varētu labot tikai ar letālu iznākumu...

A alise 05.12.2009

Nu tad varu pateikt,ka pastaav taada sisteema kaa skaljuma decibelu meeriishana un ja tieshaam nevar ar kaiminju vienoties mieriigaa celjaa,tad buus vien jaauzaicina speciaalists,kas sho proceduuru veiks ...Jo peec likuma es pa dienu liidz plkst.23 varu dariit savaa dziivoklii ko veelos...

H Hugo Djego 06.12.2009

Pufa,manai māsai nav ne dators,ne internets :(
Ir tikai kaķene,kura ķer un ēd peles.Neapēstās nes majās ,lai uzcienatu manu māsu :)

R rojs2 06.12.2009

Nu, un tā kaķene neņaud? tas arī var traucēt kaimiņus.....

L laurore 08.12.2009

Ziniet, man kaimiņi klauvē katru vakaru! Man pašai besī, kad kaimiņi skaļi uzvedās (iepriekšējā dzīoklī spēlēja klavieres pa naktīm), bet es īpaši skaļi nekad neuzvedos - man nav bērnu un dzīvnieku,, es neklausos skaļi mūziku, nedziedu karaoke, netaisu remontu, nesitu traukus ar skandālu, bet.... kad tiko mēs ar vīru ierunājamies vai smejamies šie nu sāk klauvēt pie sienas un pāris reizes atvilkās ar! Un ko te padarīt - ja te tādas kartona sienas! Nu lai tač sauc savu policiju - nav tāda likuma, kas liktu man savā mājā runāt čukstus!

C Cendy 23.09.2016

Ko iesākt.
Man kaimiņi - pieauguši kuriem ir mazs bērns ir traki, dienā un vakaros skan ļoti skaļa mūzika.
Piem. vakarā no 20.00-23.00 ir skaļa mūzika.
Es nevaru nolikt savu bērnu gulēt.Bērnam ir tikai 6 mēneši.Ir vairākas reizes modies augšā,kā arī dienā vairākas reizes modies augšā.
Nu ko lai iesāk.????

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes