SIDC Group

Ko jūs jūs varat pateik par SIDC Group? Kāds iekārtojās uz darbu Norvēģijā caur šo kompāniju?

V vadims 01.05.2009

Atbildes (5)

C cgiihh 08.07.2009

Pati caur so firmu kārtoju dokumentu, driiz viss bus gatavs. bet atkalti sakot varu par so firmu teikt tikai to sliktaako. Pilniga bezatbildiiba, viss ir vienalga, ka tik maksaa naudu. takaa ja ir iespeja izmanto citu firmu. bet ja nee jabut uzmaniigiem!

L Lina 27.07.2009

???? jus izvelejaties kartot dokumentus ar so uznemumu..nu vienigais kur jus varat kartot dokumentus tikai darbam uz kruiza kugiem.....nu man liekas ka paskaidro visu tik smalki, ka dazreiz liekas ka gatavo lidojumam kosmosa, kur tad bezatbildiba????

D diana 21.04.2011

Ja, kāds ko zina, vai ir drošība caur šo firmu iekārtoties darbam Vācijā...par med. māsu?

S Sanita 27.08.2011

Mīļie cilvēki, SIDC GROUP ir solīdi krāpnieki – auklīšu darba sludinājumi ir tik skaisti un daudzsološi, bet reāla darba nav. Neiesaku sadarboties ar SIDC GROUP.

C cosmoss 18.12.2011

es mazliuet painteresejos par partneriem latvija no cruise lines un sidc nebija tani saraksta .. varat parliecinaties pasi http://www.cclcareers.com/how-to-apply/our-recruitment-partners.aspx sini ir nodarbinasanas agenturu saraksti ar kuriem kompanija sadarbojas un sidc es tik tiesam neredzu ... vienkarsi sakot vini man liekas megina izskast visu ko var vienkarsi uz cilveku uzticibas reikina

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes