RD Veikals/ Krāpsanas veikala

Labdien. Pirmo reizi esu saskarusies ar neparastu telefonu rd veikala jekabpili. Man uzdavinaja bet tikaj tagad sapratu ka nav labi. Telefons aple nopirkts apmersm divus menesus atpakalj bet sapratu ka ladetatj to neuzlade kartigi, saku runat ar paxinu un izradas vins nav originals. Bet saku petit un sanak ka labi ja nu telegons ir tiesam apple, bet ne ladetajs ne kaste nav originala un pie tam komplekta nav austinju. Samaksaja par to 459.99 eiro un ceku dabuju rokas ari. Ko lai es daru ar tadu krapsanu, jo telefonu nav iespejams lietot delj sliktas ladesanas un austinju trukuma.

K KristinaL 04.09.2018

Atbildes (3)

"telefonu nav iespejams lietot delj sliktas ladesanas un austinju trukuma." - astīte vismaz vietā?

K KristinaL 01.10.2018

Nacas pirkt jauno originalo ladetaju.Jo redz veikala viniem ir tadi telefoni bijusi ta ka lietojuma jau un viniem klat nak neoriginalais ladetajs un austinju vispar nav.Apnika cinities ar viniem.Un vel tur patas pirkam datoru,kuru divreiz sutijam uz remontu,jo vins budams jauns nestradaja.Tagad naudu neatgriz un mums nacas pirkti preci citu vai citu dastoru par to summu kas tika jau notereta pirmajam.Bet ipasas velesanas jau nemaz nav pirkti tur kaut ko.

K KristinaL 01.10.2018

Runa gaja par RD veikalu Jekabpils pilseta.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes