parādi-долги

vai kāds nevar pateikt kā visātrāk nokļūt kreditreform redzeslokā un parādnieku reģistrā.interesantāko atbilžu autoriem aizdošu naudu.paldies.

A albis 25.10.2009

Atbildes (3)

A agnese 26.10.2009

Paarpeerkot no manis paraadus- buusi ne tikai creditreform, bet arii citaas paraadnieku datubaazees- Lindorf, Paus konsults. Parasti gan cilveeki veelas no taam izkluut.....

A albis 27.10.2009

Ak tā!

A Adele 27.12.2009

Piemēram - Ja ir Baltkom TV un interneta pakalpojumi un kādu mēnesi esi aizmirsis laicīgi samaksāt un maksājums kavējas, tad nokļūt Creditreform redzes lokā nav nekādu problēmu. Var pameklēt vēl kādu pakalpojumu sniedzēju kompāniju, kurai ir līgums ar šo parādu piedziņas kompāniju. Šodien nokļūt uzmanības centrā pie Lindorff un Creditreform nemaz nav sarežģīti pat 5 latu dēļ. Pamēģiniet!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes