Par parādnieku reģistru.

Vai kāds gudrs cilvēks man var atbildēt uz šādu jautājumu...Kādam nolūkam ir izveidots parādnieku saraksts, ja valsts faktiski ir bankrotējusi un ir aizņēmusies miljardus? Apmēram 80 pr0centiem iedzīvotāju ir problēmas ar maksājumiem. Aizņēmās taču ne jau no laba prāta( lielākā daļa), bet gribēja taču dzīvot kā CILVĒKI.

I Ilga 05.04.2011

Atbildes (1)

I Ilga 06.04.2011

Bet kā tad ar valsti? Ko var prasīt no iedzīvotājiem, ja valstī faktiski ir bankrots... Ir pat doma atkal aizņemties - valstij. Daudzi jo daudzi nemaz nenonāktu tai parādnieku reģistrā, ja LR izpildītu savus pienākumus... Atceras jau tikai, ja nav nomaksāti kādi nodokļi...Arī tās akcijas, piem.,"Eņģeļi pār Latviju" nebūtu nepieciešamas, ja valsts rūpētos par saviem pilsoņiem, ievērotu Satversmi. Ja man būtu iespējams, nemaksātu nevienu nodokli, jo neredzu jēgu, jo domāju, ka pensijas vecumu nesagaidīšu. Vēl par to, ka pašiem arī kaut kas jādara, nevar tikai gaidīt... Visi nevar būt uzņēmēji, tas jau psiholoģiski sen jau ir pierādīts. Arī man draud nonākšana tai parādnieku reģistrā, kaut gan strādāju divos darbos, kā 8.00 izeju no mājas, tā 21.30 pārrodos. Bte nevaru visu nomaksāt, kaut gan rēķinu līdz, terēju prātīgi, nav lielu aizņēmumu...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes