Par parādiņu!!!

daudzus gadus atpakaļ HANSABANKĀ paņēmu EGO karti!Zaudēju darbu neatmaksāju visu naudu!!!Tagad pēc astoņiem gadiem man vēstuli atsūtīja kredītu piedziņas firma GELOVERA!!!Es esot Geloverai parādā vairāk kā 600 latus lai gan kredīta pamatsumma ir 130 ls!!!Ko man tagad darīt???Hansabankas vairs nau un no kurienes radās tie 600ls???Vai tagadējā SWEDBANK ir tā pati HANSABANK???Un ja tā vai es atmaksājot bankai pamatsummu no parāda varēšu tikt vaļā no GELOVERAS????

O oljita2 05.07.2013

Atbildes (5)

S smīkņa 05.07.2013

Jā, Swedbank = Hansabanka.

Prasi rakstiski Geloverai, lai viņi tev rakstski pamato parāda summu. Šiem parāda piedziņas kantoriem ir tendence tos skaitļus no pirkta izzīst. Noskaidro, vai Swedbank/Hansabanka ir cedējusi parādu, ja nav, tad noskaidro precīzu parāda summu pie viņiem un ar viņiem arī norēķinies, parādu piedzinējiem nemaksā nekādā gadījumā.

K K-m 05.07.2013

Pec likuma kreditiestades< vai kredita pidzinas firmas nevar prasit vairak neka parada summa bija. Tu panemi 130 ls un pec tam zaudeji darbu. Tatad maksimums ko vini no tevis ir tiesigi prasit ir sakuma summu 130 ls un + tie pasi 130 ls kas uzkachajas uz procentiem. Tatad pec likuma tu esi parada 260 ls un ne vairak. Vairak no tevis vini nav tiesigi piprasit. Tie kreditu piedzinas kontoras ir viens lohotrons un ne vairak. Vini pieker cilvekus uz likuma nezinashanas un pec tam to loti labi izmanto.

V victor 10.07.2013

Vai jums ir nepieciešams kredīts? ja jā, mēs piedāvājam aizdevumu ar likmi 3% apmērā 5000 līdz 100, 000, 000.00 ieinteresētai personai vajadzētu sazināties ar mums pa e-pastu: [slēpt]@globomail.com

nosaukums
valsts
summa
telefons
ilgums

atbildēt ar šo info

C chezz 11.07.2013

мой Отец когда был подключен к Теле 2, после перешёл на Зелта З. через некоторое время, примерно год, ему звонят из ТЕЛЕ 2 и говоря, вы не оплатили счёт в 40 лс и мы обратились в контору, по взысканию долгов, поэтому вы теперь должны помимо наших 40 лат 200 лат конторе!
на что мой отец коротко и ясно ответил-Кто музыку заказывает, тот и платит, совсем оборзели!
девушке на другом конце провода больше нечего было сказать.после этого он оплатил счёт в 40 лс и больше никаких тревожных звонков не поступало по сей день.

Z Zinātāja 03.09.2013

Ieteiktu gan atrast, pie kura tiesu izpildītāja tev ir šis parāds iesniegts...jo Gelvora tikai nomaina piedzinēju. Bet Swedbanka jau pirms 8 gadiem vērsās tiesā un tad pie tiesu izpildītāja, un tagad tev ir jāmaksā arī tiesu izpildītājam un tu no tā nekad netiksi vaļā (jo ilgāk iet laiks, jo vairāk jāmaksā)!!! Zinu, ko runāju. Pameklē savu izpildītāju www.lzti.lv pēc savas deklarētās adreses pirms 8 gadiem!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes