par GE Money

jau krietnu laiku atpakaļ tiku ņēmusi kredītu GE Money, pirms tā vēl bija banka. kad 2008.gadā paliku bez darba, tad arī maksājumus veikt nevarēju. vēlāk viss notikās, kā tam bija jānotiek - šī lieta nonāca līdz tiesai. tālāk jau tiesu izpildītājam. tā kā vēl joprojām esmu bez darba, tad arī tiesu izpildītājam maksāt man nav ko.šodien saņemu tiesas pavēsti, kurā ir aicinājums ierasties uz tiesu sakarā ar to, ka GE Money ir noslēgusi cesijas līgumu ar UAB Gelvora un ir radusies vajadzība iepriekšējā tiesas lēmumā pieteicēju GE Money aizstāt ar cesionāru UAB Gelvoa.kā man tas viss šobrīd ir jāsaprot?p.s. ļoti labi saprotu, ka esmu parādā un pie tā esmu vainīga tikai es pati.

I iveta 04.11.2011

Atbildes (9)

A andrejs 15.11.2011

Tas nozīmē, ka GE money ir nodevis savas saistības šim te jaunajam, kas samaksāja GE MONEY Jūsu parādu, toties Jūs tagad būsiet parādā šai piedzinējfirmai.

A andrejs 15.11.2011

jūs ātrāk atvadaties nošīs firmas!viņi man dastaļi!es visu nomaksāju!vēl pusotru gadu dzina no manis6latus!

K Kacy 20.11.2011

Thanks for the inisght. It brings light into the dark!

A Aivars 20.11.2011

Nav ko aizņemties, un pēc tam visiem sūdzēties ka nav darba un naudas. Kā arī mēģināt iestāstīt ka 3 gadus nav nekādi patstāvīgi ienākumi

Q qupqwcksf 20.11.2011

xzHRqw zoosradetqfv

L Likumsargs 22.11.2011

UAB Gelvora ir Lietuviešu parādpiedzināju firma, kas ne tikai piedzen parādus ar puskriminālām metodēm, bet arī pērk parādus no kreditoriem!
Nu tagad varu ieteikt uzmanīgi lasīt likumus un tiesas lēmumus!

K kpzfbxbztq 24.11.2011

ffSs3D xtexzbmjbvbd

R Ronalds 01.12.2011

Meties miera nekas nenotiks man parads jau 5 gadus ir. Agrak zvanija draudeja ar tiesu!!! NEKO nevienam nemaksaju! un pietam ir oficials darbs un ienakumi caur banku!!! ne santimu no manis nav novilkusi!!! VINI TIKAI GUDRI RUNA!!!

R rswgcpxtgte 03.12.2011

wbCZBC , [url=http://ompmwmgkhfio.com/]ompmwmgkhfio[/url], [link=http://iwqhevfagbtv.com/]iwqhevfagbtv[/link], http://oepucwtlppcz.com/

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes