Par darbinieku no Lattelecom

Ko darīt situācijā, ja es zinu, ka Lattelecom operators - darbinieks nodod informāciju trešajai personai, t.i. - manas māsas vīram ar kuru notiek šķiršanās process, tiek nodota informācija, kad māsa in internetā, mistiskos apstākļos viņas ex mēģina lauzties draugos, pieprasa nomainīt paroles e-pastiem u.t.t. Māsas bijušais zvanās uz mājas telefonu simtiem reižu dienā un terorizē visus, pat mūsu gandrīz 90 gadus veco omīti. Mēs zinam, ka viņa brālis nodod informāciju, jo viņš pats (māsas ex) saka, ka viņš jau nezvanās,jo, ja gribam par to pārliecināties, lai paņemtot izdrukas un tajās nebūs uzrādīti viņa telefona numuri! Pret māsas ex vīru mūsu ģimene ir rakstījusi neskaitāmus iesniegumus policijā, ko darīt?

Z ZaneR 09.01.2010

Atbildes (3)

M maris 09.01.2010

Raksti veestuli uz lattelecom par sho darbinieku,jo lattelecom intresees nav,ka pie viniem straadaa saadi darbinieki,nomaini telefona operaatoru pret citu,tad vins nezinaas tavu numuru.Aizsuuti veestuli uz galveno policijas paarvaldi ,ka jums zvana un draud.

I Inese 10.01.2010

Domāju, ka Jums ir jāraksta oficiāls iesniegums policijā. Tas pirmkārt. Otrkārt, jāzvana kādai LATTELECOM oficiālai personai, ne jau uz 177. Bet, ja ne kā, tad - žurnālisti paveiks visu. Pareizāk, parādīs tikai sižetu, un tad jau attiecīgās amatpersonas saausīsies.

š šubro 20.01.2010

Šis ir pilnīgi Lattelecom stilā-nerēķināties ar saviem klientiem un darīt visu ar personiskajiem datiem, kas vien ienāk prātā! Pašai arī ir bijusi negatīva pieredze, un 177 tiešām nepalīdz šajā gadījumā. Piekrītu par policiju..manā gadījumā līdz policijai ar Lattelecom netikām, bet tālu nebija.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes