Notārs

Par uztura līgumu.

Sveiki, vai kāds ir noformējis uzturz līgumu ar svešu personu?
Situācija tāda, ka man patēvs, bet juridiski viņs man skaitas svešs cilvēks, izdomājis atstāt pēc nāves savu dzīvokli, kaut gan biju teikusi ka tas nav obligāti un t.t, bet viņs teica, ka māsa viņam dzīvo krievijā un savu bērnu nav ta ka gribot tomēr atstāt, jo es viņam zvanu interesejos par viņu, sveicu dzimšanas dienas, kā arī varu ienest produktus un t.t, lai neviens pēc viņa nāves uz to dzīvokli nepretendētu viņs izdomāja ar mani noslēgt uzturēšanas līgumu, mēs aizgājam pie notāra un tas man teicot, kā ikmēneša uzturēšanas maksas minimāls apjoms ir 235 un sareizināja to uz divpadsmit mēnešiem un desmit gadiem kopumā sanāk ap 30000, kaut kadastriāla vērtība šīm dzīvoklim ir ap 7 tūkstošiem, internetā esmu salasījusies ka uztura līgumam nav noteikta apmēra, ka to nenorada...no kurienes notāre tad ņēma tos 235 un ja no šiem te 30000 viņa man paskaitīja savus pakalpojumus kas iznāk ap 450 latu un zemes grāmatas noformēšana man būs ap 600, bet mani vairāk interese, kur viņa nēma tos 235e ikmēnesi, ja nekur man neizdevās sameklet ka tadai summai jāpastav?

M Marija111 11.10.2017

Atbildes (1)

J Jonsons Babys 12.10.2017

Lati jau sen nav! No zila gaisa izrāva, jo var minēt kaut vienu eiro/ mēnesī. Jo lielāku summu viņa uzrēķina, jo vairāk viņai jāmaksā par pakalpojumiem. Par 7000 Eur līgumu viņa saņemtu maksimāli 100 EUR, bet re te jau 450 Eur, laikam tā bija domāts?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes