naudas sūtijumi

Ja kāds paziņa sūta no ASV naudu caur UNION BANK NIGERIA un prasa lai es ieprieš samaksāju piem par 5000 € 250 € pirms saņemšanas vai tas ir likumīgi ?nosūtot šo summu caur WESTERN UNION

S singare 04.01.2014

Atbildes (3)

E elija11 04.01.2014

Piesakies uz ātru un ērtu aizdevumu, lai nomaksātu rēķinus un sākt no jauna finansēšanas savus projektus ar lētāko procentu likmi 3%. Vai sazinieties ar mums šodien, izmantojot: [slēpt]@hotmail.com ar aizdevuma summu, kas nepieciešama, jo mūsu minimālais kredīta piedāvājumā 1, 000.00 jebkurai izvēlei aizdevumu amount.I esmu sertificēts, reģistrē un legit lender.You varat sazināties ar mani šodien, ja jūs interesē iegūt šo aizdevumu, sazinieties ar mani vairāk informācijas par aizdevuma process, process, piemēram, aizdevuma noteikumiem un nosacījumiem, un kā aizdevums tiks nodota jums. Man vajag jūsu tūlītēju reakciju, ja jūs interesē.

Likumsargs 05.01.2014

Viss, kas iet caur ārzemēm ir krāpniecības shēmas!
Jo īstie kredītdevēji neko maksāt neprasa, bet gan ietur tās summas no kredīta!
Domā ar galvu un nebaro krāpniekus!

M mcbfinance 23.01.2014

Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām / citas finanšu institūtiem? Vai jums ir nepieciešams aizdevumu vai finansējumu jebkādu iemeslu dēļ, piemēram:

) Personal Loan, uzņēmējdarbības paplašināšanai
b) Business Start-up, Education,
c) Parāda konsolidāciju,
d) Hard Money Aizdevumi

Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%, un bez kredīta pārbaude, mēs piedāvājam personas aizdevumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, riska kapitāls, biznesa aizdevumi, izglītība aizdevumi, mājokļu kredīti vai "aizdevumiem jebkādu iemeslu dēļ!".

Tomēr mūsu metode, piedāvā Jums iespēju norādīt uz kredīta summu, kas nepieciešama, kā arī termiņu, jūs varat atļauties, Tas dod jums reālu iespēju iegūt līdzekļus jums ir nepieciešams! Visas ieinteresētās Pretendentiem vajadzētu saņemt atpakaļ uz mani uz e-pastu: ( [slēpt]@gmail.com )

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes