Naudas atgriešana no Credit Union

Pirms 4 gadiem, tika ieguldīta noteikta naudas summa iekš Credit Union (Credit Union Group S.A.) Pirms gada tika atsūtīta A4 formāta vēstule ar visiem papīriem, ieguldītās naudas konta info (naudas plūsma utt.) Kopā kādas padsmit lapas. Esmu mēginājis sakontaktēt CU pa e-mail, lai palīdz ar naudas atrgriešanu(refund), kas īsti jādara, kāds info un kādas lapas jāizpilda un jāsūta atpakaļ [slēpt]@crunion.com), bet atbildes nav jau vairāk kā mēnesi.Varbūt kāds ir saskāries ar šo kantori, un ir aguvis +/- savu ieguldīto naudu, varētu padalīties, kā tas ir izdevies un kas ir darīts.Liels paldies par palīdzību.P.S.Cik nu lasīju google.lv atrastajās lapās, tad Credit Union skaitās piramīdas uzņēmums, kas nodarbojas ar naudas izkrāpšanu, bet nu galā ceru kautko atgūt no viņiem, vismaz sākumā ieguldīto naudiņu.

K Kārlis 10.11.2009

Atbildes (6)

P pufa 10.11.2009

Vai tiešām pilna pasaule ar divkājainām aitām?

K Kārlis 11.11.2009

Pirms ~5gadiem, pa to neaizdomājās.

N nimo 13.11.2009

>>Kārlis

Cool story, bro !

K Kārlis 19.11.2009

Nu tiešām nav nekādas iespējas kautko atgūt? Vismaz būtu labi zināt, kāds viņiem e-mail?!

J Jurijs 20.01.2010

Vari negaidīt šo naudu! Šī visa ir liela afēra! Man darba devējs ieguldīja ļoti lielu naudu šajā asociācija un tagad saskāries ar tādām pašām problēmām! Filmas esi redzējis? Šīs problēmas jārisina savādāk!

Z Zaigucis 31.01.2014

Es ari tur ieliku naudu, tagad nezinu no ka sakt, lai sanemtu atpakal, kaut vai ieguldito summu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes