Martins

sveiki!Man tads jautajums par naudas pārskaitijuma firmu" Wester Union".Pārskaitijumu var veikt no daudzām latvijas filialēm,pastiem...Ma gribetos zināt,ja es veicu parskaitijumu uz arvalstim,vai nav tiešām nepieciešami nosaukt saņemeja konta datus?Ka "Western Union"var zināt kam parskaitit naudas sūtījumu?

M Mārtin432 18.01.2013

Atbildes (1)

M Martinsandthediamons 18.01.2013

Oho, es nezinaju, ka shaja majaslapa var arii uzdot jautajumus! Shis ir jauns atklajums man! Ieprieksh biju ieverojis, ka varu tikai rakstit sudzibas, bet izskatas, ka varu arii uzdot jautajumus! Paldies, Martin, Tev liels, liels, liels! Tagad vareshu noskaidrot daudz, daudz lietas. Zini, kad uznakt tie brizhi, kad tu nezini atbildi uz jautajumu un tev vajag meklet atbildi, bet ar Google ir parak maz vai arii ar Help section arii nepietiek? Velns, man taa notiek parak biezhi.
Paldies Tev velreiz, Martin! Vissirsnigakais un miljakais paldies Tev no sirds!

Diemzel atbildet uz tavu jautajumu nevaru.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes