Majas saimnieks atsakas laust ires ligumu

Ko darit ja majas saimnieks atsakas laust ires ligumu. Kur var versties.??

G gatis 30.08.2009

Atbildes (5)

H He 31.08.2009

???? Izstāstiet situāciju, kāpēc atsakās utt.

D dfgfdg 31.08.2009

ko ākstās, uzraksti oficiālu vēstuli, mēnesi iepriekš brīdinošu un kad beidzas - vienkārši izvācieties un viss, tikai to vēstuli ieraksti pastā, lai toč saņem adresāts un ja būs strīds - tieša būs labs pierādījums, vai arī aizej pie jurista un lai jurists to no sava vārda nosūta! reakcija būs 100% kad pa pantiem nodos

P pumpa 04.09.2009

Līgumus vajag izlasīt, pirms parakstat. Tur taču jābūt punktam par līguma laušanu. Jābrīdina, piemēram, 1, 2 mēnešus pirms līguma lušanas utt. Jā un def... Saimnieki arī ir cilvēki.

M maris 06.09.2009

Tad nemaksaa vinam pa iiri un vins pats lauziis.

G Gatis 07.09.2009

Ligums tika izlasits un tur punkta nebij minets ka mus vinja jabridina 1 vai 2 menesu laika mes varejam vinju pabridinat kaut vai 2 stundas ieprieks un izvakties.Ja vinja butu normals cilveks tad lidz sim butu tur dzivojusi.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes