lmt

man ir shaads jautaajums, vai kaads kaadreiz ir atgriezis lmt nomaksas telefonu? lieta taada, ka viirs njeema telefonu lmt ar piesleegumu, un mums bija svariigi lai var ielikt citu operatoru uz ko paardeveejs atbildeeja, ka var visus likt, tad nu vakaraa ielikaam cita operatora sim karti un neiet, naakamaa dienaa gaajaam atpakalj uz veikalu, kur tas pats paardeveejs, paarsteigts, ka taa neva buut , esot jaaiet, bet nu vinjsh veel uzzinaashot , protams , ka naakamaa dienaa vinjsh pasaka, ka tomeer neiet, taakaa mums taads telefons neder, tad nu vinjsh piedaavaa rakstiit iesniegumu, ka gribam atgriezt, teica, ka atbilde buus 2 nedeelju laikaa, nu jau taas 2 ned ir pagaajushas un katru dienu tiek atbildeets, ka atbilde buus tuvaakaa laikaa! vai kaadam ir gadiijies liidziigi, vai vinji tieshaam panjems atpakalj vai pateiks, ka pashi esam vainiigi ?Paldies!

M madbal99 11.07.2013

Atbildes (2)

J jolanta85 12.07.2013

Ir aizdomas, ka pateiks, ka pasi vainīgi, jo vismaz man līgumā ir minēts punkts, ka tieši šis telefona aparāts 24 mēnešus ir jālieto LMT tīklā. Bet visādā ziņā dīvaini, mana aparata iet jebkura operatora sim karte!

S sergej_riga 21.07.2013

Jūsu gadijumā labākais variants - griezties uz PATĒRĒTĀJU TIESĪBU AIZSARDZĪBU CENTRU personīgi: Rīgā, K. Valdemāra iela 157, LV - 1013 vai arī zvonot: 65452554 . Tur Jums paskaidros kā Jums rikoties!!!
http://www.ptac.gov.lv/page/324

Ar cieņu,
Sergejs T.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes