Laulības škiršana

Dzivaju Lielbritanija. Gribu skirties ar viru Latvija.Vai es varu savai masicai uzticet pilnvaru lai vina skirtu manu laulibu. Der parasta pilnvara vai vajag ar aposteli. Jo es to sutisu no Lielbritanijas?

S Sandra 13.10.2009

Atbildes (13)

D Dii 13.10.2009

šis jau svarīgs jautājums un svarīga lieta.To jau labāk pie profesionālļiem jautājiet

H Hugo Djego 13.10.2009

Baidos,ka nekas nesanaks,ne jau māsica dzīvoja ar Tavu vīru.Tiesā būs svarīgi atbildēt uz dažādiem jautājumiem,uz kuriem māsicai nebūs,ko teikt.

P pufa 13.10.2009

Vai nu tu esi Albja klons vai tev Albi depresija, tāds rupji agresīvs esi. Nepazīstu tevi.izdomas māc, vai tik neesi tas pats Andris no vakarskolas.

š šeherezade 13.10.2009

Es arī lasīju un domāju,ka tas nav īstais Albis,nezinu,kas tas par Andri no vakarskolas,bet šis Albis ir rupjš,brutāls un galīgi neaudzināts....fui!!!!

P pufa 14.10.2009

ievadi atslēgvārdu "vakarskola", atradīsi to rupekli Andri.

H Hugo Djego 14.10.2009

Baigi labi,raksti ko rakstīdams-meitenes Tevi atpazīs pēc teksta-esi vai neesi īstais :D

B bri 14.10.2009

Nu,Sandra,kur ko tādu var izdomāt!!!Tad jau arī precēties varētu tavā vietā kāda tava māsīca ar pilnvaru.Tas darbiņš būs vien jāveic tev pašai.

P pufa 14.10.2009

esmu ar mieru ar vai bez pilnvaras veikt atbildīgākos sievas pienākumus - uzturēt labu garastāvokli un pozitīvu auru mājā, sniegt un gūt baudu, palīdzēt tērēt vīru naudu. :)

A Agnese 15.10.2009

Vari un pat neierodoties tiesa,tikai vajag uzrakstit tiesa iesniegumu kapec tu nevari but tiesa un viss.
To tev jadara pie advokata.

š šeherezade 15.10.2009

Agnese,ja laulības šķiršanas lietā figurē vēl tādi blakusapstākļi kā kopmantas sadale,tad nevar viss tikai ar iesnieguma palīdzību izšķirties!!!

A albis 17.10.2009

nesapratu kāpēc izmests mans koments,te Albis īstais.esmu tik rupjš tapēc ka riebjas tie kas strādāt brauc uz ārzemēm,jo tur strādāt daudz prāta nevajag,tāpēc izirst ģimenes,jo sieva ir stulba māk tikai šinderēt šeit šinderi ir pilns nevajag,tad brauc uz turieni,jo tur neviens negrib strādāt par šinderi,a vīrs ir tādā darbā kur vajadzīgs prāts jo viņš visu māk un darbs ir.un tad kad sieva uzdienējas par kolhoznieci pie kāda fermera,tad domā ka ir gudrāka par vīru un šķiras.

š šeherezade 18.10.2009

He,Albja koments tiešām izdzēsts......tad tomēr kāds te visu skaisti pārlasa un filtrē,nu vispār jau feini,nav ko piesārņot šo jauko lapu ar bezkaunībām....

A albis 18.10.2009

čav Šehe!Jā redz kāds tomēr te darbojas.es jau neko sliktu nepateicu,vai tad būs kā padomju laikos cezūras.Ir jau vēl trakāki komenti lasīti,pat pats esmu rakstījis,bet te par taisnību ņem un izmet ārā manu Domu Graudu.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes