Krāpnieki No. 1 Latvijā

Mums viena firma ir parādā naudu un tā ir pazudusi. Zini firmas direktora vārdu un uzvārdu un viss. Vai principā var uzzināt viņu koordinātes? Ja jā, tad kā? Esmu gatavs noalgot privātdetektīvu, ja neatradīšu alternatīvu.

M Mareks 14.08.2009

Atbildes (6)

T Tiesībsargs 15.08.2009

Koordinātes ir iespējams uzzināt policijā un ar visu foto!
Privātdetektīvi parasti ir izbijušie policisti un izmeklētāji, kuriem ir palikuši sakari policijā, tā kā varat mēģināt! Lai izdodas!

J Jānis 15.08.2009

Policija jums nepieciešamo informāciju nesniedz,jo tā ir konfedenciāla un to aizsargā personu datu aizsardzības likums..... privātdetektīvi atrodami www.detektivs.lv ... alternatīva caur epastu...

E einārs 17.08.2009

Vispār, ja caur ekonomikas policiju vai prokuratūru mēģinam piedzīt naudu no konkrētas firmas, tur kaut kas reāls var sanākt?

Vai labāk pašiem viņus meklēt, ja summa nav pārāk liela? man viens paziņa teica, ka mazas summas dēļ policija un prokuratūra ''nekrāmēsies''...

Bet galu galā, par ko tad mēs maksājam nodokļus valstij, ja valsts policija nemeklē bandītus par nelielas summas piesavināšanos?

S sfsd 17.08.2009

ja summa normāli liela - nolīgsti piedzinēju, vai arī pārdod parādu piedzinējiem - sesē parādu, tur ja normāla smmma - ieslēgs šie tādu skaitītāju, ka firmačs var visu zaudēt, ja pārdesmit lati vai kādi pāris simti - vari droši norakstīt naudu, vai vienkārši sūdzi tieša to vīreli- savādāk ,neviens neķēpāsies

S Sendijs 17.08.2009

Vai ierindas policists redz datu bāzē kā viszinis vai?

Mūsdienās jau pierakstu sistema vairs neekistē, kā var atrast noziegušos personu? Deklarētā dzīves vieta nevienmēr atbilst patiesībai.

P. S. Vai arī to var pateikt, kā sauc kāda vecākus un kurā universitātē kurā kursā studē kāds konkrēts cilvēks?

R Rublis 21.08.2009

Piesaki šo firmu, kas nemaksā uz maksātnespēju. Tici man ātri vien gribēs atdot visus parādus, vai nāksies šķirties no biznesa. Laiciņš gan paies, toties ja būs pieteikts uz maksātnespēju, tad tas parādīsies datubāzēs, un kautcik uzmanīgas personas, kas seko līdzi notiekošajam neielaidīsies nekādās darīšanās.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes