KASKO internetā

Vai internetā pirktās KASKO polises nodrošina to pašu, ko apdroš. kompānijās pirktās polises? Kā ar līgumiem, vai tur nevajag parakstus?

L Lilita 31.08.2010

Atbildes (4)

F frukts 31.08.2010

paņem un izlasi kasko noteikumus, arī tad, ja pērc internetā, viss taps skaidrs.

O Ojārs 01.09.2010

vispār meklējot noteikumus, daudzās mājaslapās, kur var kasko iegādāties, ir baigais bardaks. BTA mājaslapā, piemēram, kaut kādi 4 faili ar kasko noteikumiem, nav saprotams, kurš tad uz ko attiecas. visērtak noteikumi sarakstīti letakpasam mājaslapā, nav arī jāmeklē nekur pa ekrāna stūriem.

G Gatis 02.09.2010

Tu mašīnu arī pērc internetā? Pie ārsta arī konsultējies internetā? A kas būs, ja notiks apdrošināšanas gadījums (īpaši, ja tāds strīdīgs) un tu nezināsi, kā pareizāk rīkoties? Prasīsi internetam - ko darīt? Vai zvanīsi uz apdrošinātāju kontaktu centru, kur bieži vien strādā jauni studenti, kas bieži visādas muļķības sastāsta, bet atbidību neuzņemas? Vai tu pārzini apdrošināšanas nozari tik labi, ka zini, par kādu summu mašīna jāapdrošina, kādas opcijas apdrošinātājs piedāvā, kā pareizi jāfotografē, kādos gadījumos jāsauc policija, kādi zemūdens akmeņi (piemēram, paša risks atkārtotam gadījumam, bojāejas gadījumā izmaksa tirgus vērtībā, nevis apdrošinājuma summā, dilstošā apdrošinājuma summa utt. utjp.)???

G Gredzens 03.09.2010

Bezjēdzīgais letaksasham izgāzās kā vecs telefona stabs, bet vēljoprojām kāds turpina spamot, cik tur labi un forši. Samierinās takš vienreiz un slēdz to portālu. Ne tur ērtāk, ne lētāk ne ahujennāk...

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes