Kaķene

Ko lai daru? Man ir nepilnu gadu veca kaķene,kurai ir sācies runču laiks,bet aptieka ir ciet a šī tik brēc:(Varbūt ir kāda tautas recepte kā varu viņai palīdzēt?Lūdzu nerakstat jēlības un stūlbus jokus,man tiešām noderētu gudru cilvēku padoms.

S Saimnieks 28.01.2011

Atbildes (8)

A Aleksa 28.01.2011

Labāk sterilizēt, bet pagaidām apbruņojies ar pacietību un centies nepeivērst viņai uzmanību. Gulēt viņa tāpat aizies naktī. Nu, vismaz manējā tā darīja. Veiksmi!

S Saimnieks 28.01.2011

Runcītis ir steralizēts:( Bet kaķeni bijām plānojuši steralizēt gada vecumā:(( Bet vai mēs tiešām neko nevaram darīt lietas labā?

V vetarstapaligs 28.01.2011

kakenes sterilizesana nelidzes gribesanas apslapesanai,proti sterilizeta kakene vienkarsi nevar palikt stavokli,bet gribesana gan var uznakt pereodiski tik un ta!

S Saimnieks 29.01.2011

Bet ko tad maina tas ka es dzīvoju laukos???

K kaķis 01.02.2011

vetarsta paligs murgo! Sterilizēta kaķene vairs nemeklējas-viņai vairs nav un nekad nebūs dzimumdziņas! :)

V vetarstapaligs 01.02.2011

njaa??straadajot ne pirmo gadu veterinaraja sektora tomer taka kauko zinu.....sterilizacijas rezultata tiek nosieti olvadi vai vispar izgriezta dzemde,(otraja gadijuma ja gan nemekleesies)bet nu popularaka ir olvadu nosiesana ka rezultata hormoni tik un ta darbojas un dzimumdzina paliek.Protams ir ari proceduras kad kakenej var izrakstit ipasas zales vai injekcijas kas nomac olsunu veidosanos(lidzigi ka cilvekiem:) )

E Evalds 01.02.2011

ja dzīvo laukos,tad uz auru laiku vajag iespundēt šķūnī vaj citur kur,lai ļauj gulēt!

Z Zinaida 01.02.2011

Ja toze ho4u ne huze ko6ki,a kto mne pomozet?

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes